Ειδήσεις

Η Nintendo το 2023: Μια ταινία 1.3 δις δολαρίων, ένα φημισμένο sequel του Zelda και μπόλικο Mario

Η Nintendo το 2023: Μια ταινία 1.3 δις δολαρίων, ένα φημισμένο sequel του Zelda και μπόλικο Mario
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον Απρίλιο, το “The Super Mario Bros. Movie” – μια ταινία κινουμένων σχεδίων με τον Chris Pratt να εκφράζει τον πιο αναγνωρίσιμο χαρακτήρα της Nintendo – άνοιξε τις αίθουσες και έβγαλε περισσότερα από 570 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας. Η ταινία έχει πλέον αποφέρει περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το BoxOfficeMojo.com. Αυτό είναι το δεύτερο ρεκόρ μετά την “Barbie“.

Τον επόμενο μήνα, η Nintendo κυκλοφόρησε τον μεγαλύτερο τίτλο της εδώ και χρόνια. Το Tears of the Kingdom είναι το τελευταίο παιχνίδι της μακρόχρονης σειράς Legend of Zelda. Πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν τις πρώτες τρεις ημέρες και οι κριτικοί ήταν γενναιόδωροι με τους επαίνους τους.

Τον Νοέμβριο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η παραγωγή μιας live-action ταινίας Legend of Zelda βρίσκεται σε εξέλιξη.

Nintendo: Σημαντικές κυκλοφορίες παιχνιδιών

Pokemon Scarlet και Pokémon Violet DLC: Η περσινή μεγάλη γιορτινή κυκλοφορία – δύο παιχνίδια Pokemon ανοιχτού κόσμου – πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις ημέρες. Και τα δύο παιχνίδια μπορούν τώρα να επεκταθούν με το επί πληρωμή downloadable περιεχόμενο που ονομάζεται The Hidden Treasure of Area Zero. Το DLC περιλαμβάνει περισσότερους από 230 νέους και επιστρέφοντες χαρακτήρες Pokemon, σύμφωνα με τη Nintendo.

Super Mario. Bros Wonder: Το Super Mario Bros. Wonder είναι το πρώτο 2D side-scrolling παιχνίδι Mario μετά από 10 και πλέον χρόνια. Το μοναδικό στοιχείο σε αυτό το παιχνίδι είναι το “Wonder Flower“, το οποίο προκαλεί “δραματικές και απροσδόκητες αλλαγές” για τους Mario, Luigi, Toad, Yoshi και άλλους, σύμφωνα με τη Nintendo, η οποία χαρακτηρίζει αυτό το παιχνίδι ως “ιδανικό για αρχάριους“. Το παιχνίδι μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις παίκτες και διαθέτει επίσης online παιχνίδι.

Σελίδες: 1 2 3

Αφήστε μια απάντηση