- Το τέλος ενός εμβληματικού franchise: Η Ubisoft κλείνει το στούντιο που δημιούργησε τα Trials - 4 Νοεμβρίου 2026
- Το Tom the Postgirl ήρθε στο Switch: Η Nintendo μπαίνει στον κόσμο των creepy cute narrative games - 4 Νοεμβρίου 2026
- Το Stardust: Wish of Witch έρχεται στο Nintendo Switch 2 – Αναμονή για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας - 4 Νοεμβρίου 2026
Μια νέα παρουσίαση Nintendo Direct θα μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα, στις 9 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 ώρα Ελλάδος!
Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι περίπου 45 λεπτά, με επίκεντρο τίτλους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Δεν έχουν δοθεί προς το παρόν περαιτέρω λεπτομέρειες.
Γνωρίζουμε επίσης ότι μετά το Nintendo Direct , θα ακολουθήσει η εκπομπή Nintendo Treehouse : Live , η οποία θα παρουσιάσει gameplay επιλεγμένων τίτλων που παρουσιάστηκαν στο Nintendo Direct .
Αυτή τη στιγμή ένα από τα τελευταία παιχνίδια της Nintendo για το 2026 παραμένει τυλιγμένο σε μυστήριο. Φυσικά, αναφερόμαστε στο remake του Zelda : Ocarina of Time . Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch 2 τον Ιούνιο, ωστόσο είδαμε ελάχιστα από αυτό και εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε την πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση μία ημέρα νωρίτερα, η οποία θα σηματοδοτήσει την 40 ή επέτειο του The Legend of Zelda , η οποία αναμένεται να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που μας απασχολούν.

