Ειδήσεις

Η Nintendo το 2023: Μια ταινία 1.3 δις δολαρίων, ένα φημισμένο sequel του Zelda και μπόλικο Mario

Η Nintendo το 2023: Μια ταινία 1.3 δις δολαρίων, ένα φημισμένο sequel του Zelda και μπόλικο Mario
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Detective Pikachu Returns: Ο Pikachu και ο Tim Goodman αναζητούν τον εξαφανισμένο πατέρα του Tim. “Στην πορεία, το ντετέκτιβ δίδυμο θα συνεργαστεί με άλλα Pokémon για να βοηθήσει στην εξιχνίαση υποθέσεων σε όλη την Ryme City”, σύμφωνα με τη Nintendo.

Pikmin 4: Το εξαιρετικά πρωτότυπο, δυσεξήγητο franchise των Pikmin επιστρέφει το 2023. Το Pikmin 4 έγινε διαθέσιμο για το Nintendo Switch στις 21 Ιουλίου. Αυτό το μοναδικό παιχνίδι εξερευνά παράξενους πλανήτες χρησιμοποιώντας “μικρά πλάσματα που μοιάζουν με φυτά, τα οποία μπορείτε να καλλιεργήσετε, να μαδήσετε, να διοικήσετε και να εξουδετερώσετε τους εχθρούς σας με αυτά κατά τη διάρκεια της μεγάλης αποστολής σας“, σύμφωνα με τη Nintendo.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild έγινε το παιχνίδι της Nintendo με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας. “Είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσει κανείς πόσο μεγάλο αισθάνεται αυτό το παιχνίδι“, ανέφερε η κριτική του IGN, το οποίο έδωσε στο παιχνίδι βαθμολογία 10 και χαρακτηρισμό “Αριστούργημα“.

Metroid Prime Remastered: Κατά τη διάρκεια της online εκδήλωσης Nintendo Direct του Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε ότι μια remastered έκδοση του “Metroid Prime” ήταν άμεσα διαθέσιμη. Το παιχνίδι έκανε αρχικά το ντεμπούτο του στο Game Cube και διέθετε προοπτική πρώτου προσώπου και τρισδιάστατα γραφικά. Το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Metroid, το “Prime Remastered” μεταφέρει τη Samus Aran στον πλανήτη Tallon IV με ανανεωμένα γραφικά και βελτιωμένο ήχο.

Σελίδες: 1 2 3

Αφήστε μια απάντηση