Reviews Γενικά για τη Nintendo

The Legend of Zelda: Ancient Stone Tablets

The Legend of Zelda: Ancient Stone Tablets
GLAROS
Latest posts by GLAROS (see all)

Το second quest του A Link tο the Past

The Hero of Light
Έξι χρόνια μετά τα γεγονότα του A Link tο the Past το Βασίλειο της Hyrule ήταν σε περίοδο ειρήνης, η Πριγκίπισσα Zelda υπέφερε από συνεχόμενα όνειρα που της “έδειχναν” τον ερχομό σκοτεινών χρόνων. Ένα απόγευμα ταράχτηκε από το έντονο προαίσθημά της και είδε ένα δυνατό φως στην ανατολική πλευρά της Hyrule, το ίδιο φωτεινό φαινόμενο είδε και ο σοφός Aginah (ο νεότερος αδερφός του Sahasrahla) και ξεκίνησαν το ταξίδι προς εκείνη την περιοχή για να μελετήσουν το φαινόμενο.

Στο σημείο όπου το φαινόμενο ήταν πιο έντονο βρήκαν ένα νεαρό αγόρι, το βοήθησαν να συνέλθει και ένα δεύτερο προαίσθημα της Zelda έλεγε ότι αυτός ο νεαρός είναι ο καινούριος ήρωας.
The Monsters Return
Η αρχή της σκοτεινής περιόδου είχε γίνει, τέρατα είχαν εμφανιστεί και επιτέθηκαν στην περιοχή του Ανατολικού Παλατιού, το θανατικό έπεσε σε όλους τους φύλακες. Όταν συνήλθε ο νεαρός, ο Aginah τον πληροφόρησε για τα γεγονότα, τότε συνειδητοποίησε το χρέος του και ανέλαβε να αντιμετωπίσει την απειλή, δίχως σπαθί και ασπίδα δεν θα κατάφερνε και πολλά, έτσι ξεκίνησε την αναζήτηση των όπλων που θα τον βοηθούσαν στο να εξολόθρευσει τα τέρατα, με βοηθήματα την Ocarina, μια απόχη εντόμων και ένα μπουκάλι.
The Ancient Stone Tablets
Μετά την εξερεύνηση του Ανατολικού Παλατιού και την απόκτηση όπλων ο ήρωας ανακαλύπτει πέτρινες πλάκες με παράξενα Ιερογλυφικά, ο Aginah μη μπορώντας να τις αποκρυπτογραφήσει αναθέτει στον ήρωα την αναζήτηση στοιχείων για τις παράξενες πέτρινες πλάκες, ο ήρωας επισκέπτεται νέα Dungeons και αποκτά νέα αντικείμενα και εμπειρία από τους Dungeon Masters, ένα από αυτά είναι και το βιβλίο των αρχαίων Νεράιδων Mudora.
The Demon King
Το βιβλίο Mudora βοηθά τον Aginah να μελετήσει τις Αρχαίες Πέτρινες Πλάκες και ξεχωρίζει ένα εδάφιο όπου αναφέρει μια σφραγισμένη δύναμη στο θυσιαστήριο του βουνού, παράλληλα η Zelda μέσα από άλλο ένα όραμά της βλέπει την ίδια στο Death Mountain με το βιβλίο Mudora. Η Πριγκίπισσα Zelda και ο νεαρός ήρωας ξεκινούν την νέα τους περιπέτεια στην κορυφή του βουνού όπου τους περιμένει η κακία του Ganon και ο Ήρωας του Φωτός θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει…
Ένα μοναδικό game στην κονσόλα Super FamiCom από την St.GIGA για το δορυφορικό περιφερειακό Satellaview.
Δεδομένου ότι το game γινόταν BroadCasting το 1997 στο τέλος Μαρτίου και τέλος Απριλίου, μέσα σε τέσσερις βδομάδες έπρεπε να ολοκληρωθούν τα Quest.
Βδομάδα Πρώτη

Ο Ήρωας του Φωτός ξεκινά τις περιπέτειες του στο Ανατολικό Παλάτι, αποκτά την πρώτη πλάκα και τον αρχικό εξοπλισμό. Σώζει τη Zelda, παίρνει τα βατραχοπέδιλα των Zora και την δεύτερη πλάκα από τον Καταρράκτη των Επιθυμιών.

Βδομάδα Δεύτερη

Το χωριό Kakariko έχει τα μυστικά του. Ο ήρωάς μας, μαθαίνει τα γεγονότα με τον Link έξι χρόνια πριν και εμπλουτίζει το οπλοστάσιο του με νέα αντικείμενα και άλλες δυο πλάκες.

Βδομάδα Τρίτη

Τίποτα δεν εμποδίζει τον ήρωα αφού πλέον μπορεί να σηκώσει τα εμπόδια, να αποκτήσει νέα αντικείμενα από τους Dungeon Masters και να συγκεντρώσει άλλες δυο πλάκες.

Βδομάδα Τέταρτη

Η Zelda με τον Ήρωα του Φωτός ενώνουν τις δυνάμεις τους,αντιμετωπίζουν τα πλάσματα του νεκροταφείου και ανακαλύπτουν την τελευταία πέτρινη πλάκα,μέσα σε αυτήν είναι κρυμμένα τα Ασημένια Βέλη,με αυτά θα ολοκληρωθεί η τελική μάχη με τον Ganon.

Καινούρια αντικείμενα-αναβαθμίσεις όπλων.
Ενοικίαση αντικείμενων με χρονικό περιορισμό.
Νέα δομή των Dungeons με περισσότερα κρυφά δωμάτια.

Αφήστε μια απάντηση