Nintendo Switch Reviews

Marsupilami – HOOBAdventure [Switch Review]

Marsupilami – HOOBAdventure [Switch Review]
GLAROS
Latest posts by GLAROS (see all)

To Marsupilami είναι ένα φανταστικό πλάσμα. Δεν θα το βρούμε στο ζωικό βασίλειο, παρα μόνο στην σειρά comic της Marsu Productions. Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, να θυμίσουμε την “συγγένεια” του, με το pet απο την, επίσης σειρά comic Spirou & Fantasio. Πάμε να δούμε λοιπόν, το review του Marsupilami – HOOBAdventure για το Nintendo Switch. Το χαριτωμένο κριτίνο πλάσμα με τις μαύρες βούλες στη γούνα του και την χαρακτηριστική λεπτή μεγάλη ουρά, θα μας πάρει μαζί του στις περιπέτειες στην πόλη Palombia.

Μετά απο μια κουραστική χειμερινή περίοδο, η παρέα των Punch, Twister και Hope, αποφάσισαν να χαλαρώσουν στις ακτές της Palombia για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κατά την διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου, ο παφλασμός των κυμάτων φέρνει στην αμμουδιά ενα μυστηριώδες κατασκεύασμα. Τα περίτεχνα σχέδια τραβούν την προσοχή του Twister. Απο την φύση του περίεργος, σκαλίζει το κατασκεύασμα και απελευθερώνει με αδιευκρίνιστο τρόπο, ενα πνεύμα. Με την σειρά του το πνεύμα, απελευθερώνει τους βοηθούς του, κάνοντας ενα μαγικό ξόρκι. Δυστυχώς, το πνεύμα εχει καταραστεί την περιοχή, τα Marsupilami πρέπει να επαναφέρουν την ηρεμία.

Τρόπος παιχνιδιού

Σε αυτή την περιπέτεια καλούμαστε, μέσα απο την εξερεύνηση, να συλλέξουμε μια ποικιλία απο αντικείμενα αλλά και να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, σε ρυθμούς platforming σαν τα Donkey Kong Country, Rayman και Crash Bandicoot, με λιγότερη δυσκολία αλλά με την ίδια διασκέδαση. Σε κάθε μια πίστα που επισκεπτόμαστε, μας περιμένουν διάφορα εμπόδια, οπου πρέπει να ξεπεράσουμε, μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της. Εκεί μας περιμένει ενα χορταστικό και ζουμερό μεγάλο αχλάδι, θα χρειαστεί να το δαγκώσουμε όσο περισσότερες φορές αντέχουμε, για να κερδίσουμε extra πόντους για το high score.

Το gameplay δεν περιορίζεται σε άλματα, στο μάζεμα φρούτων, χρωματιστών φτερών και στο σπάσιμο κιβωτίων. Οι τοποθεσίες κρύβουν μερικά μυστικά μέρη, με bonus πίστες. Εκεί μπορείτε μέσα απο μια διαδικασία με χρονικό περιορισμό, να κερδίσετε το παράσημο της Πύλης του Ουράνιου Τόξου. Αυτό το παράσημο, σας εξασφαλίζει ακόμα μια ανταμοιβή, ξεκλειδώνοντας 3D models, νέους χαρακτήρες, εναλλακτικές πίστες και modes, με σκοπό την επέκταση διάρκειας του τίτλου.

Γραφικά Ήχος

Στις όμορφες δισδιάστατες τοποθεσίες, 2.5D θα λέγαμε, της αγαπημένης μας Palombia και ανάμεσα στα πολύχρωμα τοπία, βρίσκουμε καλοσχεδιασμένα γραφικά με ομαλή κίνηση. Οι ποικιλία των τοποθεσιών περιλαμβάνει ηλιόλουστες παραθαλάσσιες περιοχές, καταπράσινη ζούγκλα με ζωντάνια, ναυπηγία καραβιών με μηχανισμούς, κατάφυτες γειτονιές, μέχρι αρχαιολογικούς χώρους με σκοτεινά μνημεία κ.α.

Η μουσική που πλαισιώνει τον τίτλο, περιλαμβάνει χαλαρωτικά θεματικά κομμάτια που αρμόζουν σε κάθε πίστα, π.χ. ένταση στις περιοχές με παγίδες, μυστικιστική ατμόσφαιρα στους ναούς κ.τ.λ. Τα ηχητικά εφέ, ταιριάζουν με κάθε κίνηση και άμεσα μας πληροφορούν για το τι συμβαίνει στην οθόνη, ιδιαίτερα οταν μαζεύουμε αντικείμενα, ανοίγουμε καταπακτές, σπάμε εμπόδια και ανακαλύπτουμε κρυφές πίστες.

Ευχαριστούμε την Enarxis Dynamic Media για την παραχώρηση του τίτλου

Info

  • Categories: Platformer
  • Players: 1
  • Age rating: PEGI 7
  • Download size: 2,8GB

 

 

Λέμε Hooba!

Το Marsupilami: Hoobadventure είναι ένα game που θα σας διασκεδάσει. Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε τους χαρακτήρες της σειράς comic. Tα χαριτωμένα Marsupilami: Punch, Twister και Hope καταφέρνουν μέσα απο τις περιπέτειες που μπλέκουν, να μας βάζουν στον υπέροχο κόσμο τους. Προτείνουμε τον τίτλο σε όλες τις ηλικίες.

8
Συνολική βαθμολογία:
8

Αφήστε μια απάντηση