Nintendo Switch Reviews

Eastward – Nintendo Switch [Review]

GLAROS
Latest posts by GLAROS (see all)

Καλώς ήρθατε στον γοητευτικό κόσμο του Eastward, εκεί που η ανθρωπότητα “εχει πάρει την κατηφόρα”. Σε μια κοινωνία στο χείλος του γκρεμού, με παρέα τον Jhon και την Sam, θα συναντήσετε μέσα απο περιπέτειες, όμορφες πόλεις, παράξενους φίλους και ακόμα πιο παράξενα πλάσματα. To θανατηφόρο Μίασμα έχει εξαπλωθεί και καταβροχθίζει τα πάντα στο πέρασμα του, όπλο σου οι μαγική δύναμη και… ένα τιγάνι.

“SOMETIME IN THE NEAR-FUTURE…”

Eastward

Σε ένα μέλλον, όχι πολύ μακριά, η κοινωνία που ξέρουμε παρακμάζει. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την τοξική ατμόσφαιρα, ξεκινά καινούργιες κοινότητες σε υπόγειες τοποθεσίες. Οι νέες γενιές δεν θα μάθουν ποτέ για το γαλάζιο του ουρανού και εξελίσσονται σε δύστροπους χαρακτήρες. Αλλά αυτό, για έναν μεταλλωρύχο και ένα μυστηριώδες κορίτσι δεν τους εμποδίζει να αναζητήσουν την περιπέτεια στο κάλεσμα του επάνω κόσμου.

Στην αναζήτηση για την εξόντωση του Μιάσματος, ο Jhon και η Sam θα ταξιδέψουν με τρένο. Στην πορεία τους θα ανακαλύψουν νέες πόλεις, καινούργιους φίλους αλλά και αρκετούς εχθρούς. Πάμε να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές του game.

MEET THE CAST

JOHN

Λακωνικός και δυναμικός, γενέτειρα του το νησί Potcrock. Εργάζεται για περισσότερες απο τέσσερις δεκαετίες στα μεταλλεία και γνωρίζει απο πρώτο χέρι τα υποχθόνια πλάσματα του Eastward. Η μοίρα τον κάνει πατρικό πρότυπο για την νεαρή Sam. Ειδικότητα του τα εκρηκτικά.

SAM

Μικρή αλλά θαυματουργή. Εγκλωβισμένη σε στοά ορυχείου και κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, γίνεται η προστατευόμενη του John. Οι τηλεκινητικές της δύναμης σε συνδυασμό με τον θαρραλέο χαρακτήρα της, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.

ALVA

Πριγκίπισσα του New Dam City και αφοσιωμένη εφευρέτης, άφησε πίσω τα πλούτη. Παρέα με την σύντροφο της Isabel περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, σκαλίζοντας έναν πύραυλο.

SOLOMON

Φήμες λένε οτι έφερε το θανατικό. Αναπόφευκτη παράλληλη απειλή στη διαδρομή των John και Sam, με χορευτικές ικανότητες.

Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Eastward, θα κάνετε στάση άλλες φορές σε πόλεις, άλλες σε περίεργα κάμπινγκ ή και δάση με ύποπτες σκιές. Εξοντώστε μοχθηρά τέρατα με το τηγάνι ή το φλογοβόλο του John, εναλλακτικά ακινητοποιείστε τα με την τηλεκινητική επίθεση της Sam. Η επίλυση των γρίφων στα σκοτεινά μπουντρούμια επιστρατεύει τον νου, παρέα ή χώρια το ντουέτο είναι δυνατό.

Ευχαριστούμε την CDMedia, για την παραχώρηση του τίτλου.

Θετικά

+ Ιστορία και χαρακτήρες

+ Animation

+ In-game, game

Αρνητικά

– Εύκολες μάχες

– Απλοί γρίφοι

Info

Δυστοπικό μέλλον σε έναν αλα 2D Zelda game τίτλο!

To action-adventure-rpg της Pixpil απο την Σανγκάη, καταφέρνει να μας εισάγει σε ενα δυστοπικό μέλλον. Οι επιρροές του απο τα 2D Zelda games μαζί με στοιχεία απο το Mother (βλέπε Earthbound) γρήγορα φέρνουν γνώριμους μηχανισμούς και gameplay, στην επιφάνεια. O μοναδικός του κόσμος σε συνδυασμό με τα pixel γραφικά, προσφέρουν ενα σύγχρονο, θα έλεγα, τίτλο.

7.5
Συνολική βαθμολογία:
7.5

Αφήστε μια απάντηση