Ειδήσεις

Σπάει τα ταμεία το Fire Emblem Engage!

Σπάει τα ταμεία το Fire Emblem Engage!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Λοιπόν, συνέβη και αυτό : το Fire Emblem Engage εκθρόνισε το πολυδιαφημισμένο Fufa 23 από την πρώτη θέση των πωλήσεων! Το ντεμπούτο του τίτλου σηματοδοτεί το δεύτερο μεγαλύτερο λανσάρισμα της σειράς μέχρι σήμερα, μπροστά από το αγαπημένο Fire Emblem: Awakening του 3DS, αλλά πίσω από τον προκάτοχό του Fire Emblem: Three Houses του Switch.

Σύμφωνα με το GamesIndustry.biz, οι πωλήσεις του Engage σε cartridge ήταν 31% χαμηλότερες από το Three Houses, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι οι ψηφιακές πωλήσεις – για τις οποίες η Nintendo δεν παρέχει στοιχεία – έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου από το 2019.

Κατά τα άλλα το μόνιμο αγγλικό θαύμα που ακούει στο όνομα Mario Kart 8 Deluxe κρατάει καλά, σνώ ακολουθούν Pokémon Scarlet / Violet και Nintendo Switch Sports. Εξετάζοντας τους 3rd party τίτλους, το Mario + Rabbids Kingdom Battle βλέπει μια αύξηση πωλήσεων κατά 104% ανεβαίνοντας στο νούμερο δώδεκα, λόγω μιας σημαντικής έκπτωσης σε καταστήματα όπως το Amazon και το Argos. Ο διάδοχός του, Mario + Rabbids Sparks of Hope, δυστυχώς δεν εμφανίζεται πουθενά.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση