Ειδήσεις

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney συγχαίρει τη Universal για την επιτυχία της ταινίας Super Mario Bros.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney συγχαίρει τη Universal για την επιτυχία της ταινίας Super Mario Bros.
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Πολλά, πολλά χρόνια πριν, η Nintendo και η Universal συνεργάστηκαν για μια πολυεπίπεδη συνεργασία. Αυτή η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο το Super Nintendo World στα θεματικά πάρκα της Universal, αλλά και την ταινία Super Mario Bros.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, είναι σαφές ότι η συνεργασία μεταξύ της Nintendo και της Universal ήταν μια πολύ έξυπνη συμφωνία. Η ταινία Super Mario Bros. Movie ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office σε λιγότερο από 5 εβδομάδες, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Συνυπολογίστε και τις επερχόμενες πωλήσεις της οικιακής κυκλοφορίας και είναι εύκολο να φανταστείτε ότι η ταινία θα φέρει άλλα 1 δισεκατομμύριο δολάρια και πλέον.

Ωστόσο και αντί να δει τις εισπρακτικές αποδόσεις και να πικραθεί, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, διάλεξε το δρόμο της ανωτερότητας και συνεχάρη την αντίπαλη εταιρεία για το επίτευγμά της.

Επιτρέψτε μου να παρεκκλίνω για λίγο και να συγχαρώ την Universal για την τεράστια επιτυχία της ταινίας Super Mario Brothers. Σίγουρα αποδεικνύει ότι ο κόσμος αγαπά να διασκεδάζει στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο και μας δίνει λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την κινηματογραφική βιομηχανία“.

[CEO της Disney Bob Iger]

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση