Nintendo Switch

Jumanji : The Video Game [ Nintendo Switch ]

Jumanji : The Video Game  [ Nintendo Switch ]
GLAROS
Latest posts by GLAROS (see all)

Επιστρέφοντας στην ζούγκλα του Jumanji, ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μια παρέα φίλων,ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και ένα ζευγάρι ζάρια ικανά να αλλάξουν τα πάντα.

Jumanji. Ένας τίτλος παράξενος για παιδικό βιβλίο,να δούμε τα πράγματα από την αρχή. Δεκαετία 80 και ο Chris Van Allsburg (βλέπε The Polar Express) εικονογραφεί τις περιπέτειες δυο αδελφών οπού βρίσκουν ενα επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα την ζούγκλα,αγνοώντας τον μοναδικό κανόνα του παιχνιδιού αρχίζουν να ρίχνουν τα ζάρια,σε κάθε κίνηση τους, ξεπροβάλλουν άγρια θηρία από τον μαγικό κόσμο του Jumanji και εισβάλουν στον πραγματικό κόσμο.

Μην ξεκινήσετε το παιχνίδι,αν δεν σκοπεύετε να το ολοκληρώσετε.

Την ιστορία του Jumanji ακολούθησαν,κατάλληλα προσαρμοσμένες, κινηματογραφικές ταινίες με κορυφαία εκείνη που πρωταγωνιστεί ο Robin Williams (βλέπε Peter Pan,Dead Poets Society,Aladdin κ.α. ) αλλά και τηλεοπτικές σειρές,φυσικά ακολούθησαν video games.

Το Jumanji : The Video Game για το Nintendo Switch,σας βάζει “μέσα” στο παιχνίδι με προοπτική τρίτου προσώπου σε απίθανες περιπέτειες και δράση για εσάς και άλλους τρεις φίλους,κάθε ένας πρέπει να αναλάβει έναν ρόλο. Πάμε να δούμε τους βασικούς χαρακτήρες : Prof. Shelly Oberon Χαρτογράφος και διάνοια,έχει για όπλο ένα μίνι καταπέλτη για να απωθεί τους ενοχλητικούς εχθρούς,μπορεί να θεραπεύσει τον ίδιο αλλά και τους συμπαίκτες του. Franklin Finbar Ζωολόγος,έχει για όπλο μια συσκευή που ρίχνει πέτρες με γρήγορο ρυθμό,μπορεί με την σφυρίχτρα του να καλέσει μια μαϊμού. Dr.Smolder Bravestone Αρχαιολόγος,έχει για όπλο έναν εκτοξευτή μπούμερανγκ,μπορεί να χτυπήσει το έδαφος με μια δυνατή γροθιά για να ξεφορτωθεί τους παρείσακτους που τον περιτρυγιρίζουν. Ruby Roundhouse Μαχητής πολεμικών τεχνών,έχει για όπλο μια βαλλίστρα με υπερηχητικά βέλη,μπορεί να αποσπάσει την προσοχη των αντιπάλων με το κασετόφωνο διπλών ηχείων.

Jumanji σημαίνει : Πολλά αποτελέσματα

Robin Williams

Μπαίνοντας στον κόσμο του Jumanji θα πρέπει να ανακαλύψετε τέσσερις μαγικούς κρύσταλλους μέσα απο τους λαβυρίνθους του παιχνιδιού, απωθώντας τους καθόλου φιλικούς ιθαγενείς αλλά και τα θηρία που χωρίς δεύτερη σκέψη θέλουν να σας συμπεριλάβουν στο μενού της ημέρας,σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να γλιτώσετε το τομάρι σας απο τις θανατηφόρες παγίδες,αφού ολοκληρώσετε το πρώτο σκέλος της αποστολής θα περάσετε σε μια περιοχή όπου για να μεταφερθεί η ενεργεία των κρυστάλλων σε έναν οβελίσκο,μέχρι να ενεργοποιηθεί ο οβελίσκος θα αντιμετωπιζεται κύματα εχθρών,εκεί είναι που χρειάζεται να συνεργαστούν τα μέλη της ομαδας και να περάσετε στην επόμενη δοκιμασία.

Οι αρένες που διαδραματίζονται τα γεγονότα Jumanji έχουν την βασικη θεματολογία απο την ομώνυμη κινηματογραφικη ταινία με τοποθεσίες ορεινά τροπικά δάση,χιονισμένους καταυλισμούς και απομονομενους πυραμιδικούς ναούς,σίγουρα οι τοποθεσίες δεν θα σας δυσκολέψουν πουθενά και δεν πρόκειται να σας απασχολήσουν περισσότερο απο μερικά λεπτά της ώρας για να τις ολοκληρώσετε,το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή παρέα και κέφι για να ασχοληθείτε με τον τίτλο.

Τολμήσαμε να το ξεκινήσουμε χωρίς να το ολοκληρώσουμε,η μαγεία Jumanji δεν ήταν αρκετή.

Ευχαριστούμε την BANDAI NAMCO για την παραχώρηση του τίτλου.

  • Game site
  • Age rating : 7
  • Features : Handheld mode, Tabletop mode, TV mode
  • Download size : 920MB
  • Adventure, Action

Αφήστε μια απάντηση