Ειδήσεις

Gamer που παίζει το Zelda: Tears of the Kingdom δέχεται καταγγελία από τον γείτονα για δυνατό “περιεχόμενο για ενήλικες”!

Gamer που παίζει το Zelda: Tears of the Kingdom δέχεται καταγγελία από τον γείτονα για δυνατό “περιεχόμενο για ενήλικες”!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν δεχτεί παράπονα για θόρυβο επειδή παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Είτε πρόκειται για γονείς είτε για γείτονες, μερικές φορές έχουμε την ένταση του παιχνιδιού μας πολύ δυνατά και καταλήγουμε να διαταράσσουμε την ηρεμία των γύρω μας. Αυτό συνέβη και με έναν Tiktoker εκεί έξω, αλλά με έναν σαφώς πιο ενοχλητικό τρόπο.

Στο παραπάνω βίντεο ένας Tiktoker μιλάει για μια καταγγελία παραβίασης της κοινής ησυχίας που δέχτηκε από έναν γείτονα, αλλά είναι μια καταγγελία που αρχικά δεν τους έκανε αίσθηση. Το παράπονο αφορούσε το γεγονός ότι μπορούσε να ακούσει “περιεχόμενο για ενήλικες” που έβγαινε από τον τοίχο, γεγονός που μπέρδεψε το άτομο εναντίον του οποίου έγινε το παράπονο. Δεν είχαν κανέναν στο διαμέρισμά τους για “ποιοτικό χρόνο” πρόσφατα και δεν έβλεπαν ταινίες ενηλίκων με τα ηχεία ανοιχτά… οπότε τι συνέβαινε;

Μετά από λίγη σκέψη, τελικά τους έκανε κλικ. Το άτομο που έλαβε την καταγγελία συνειδητοποίησε ότι ο γείτονάς τους στην πραγματικότητα παραπονιόταν ότι έπαιζαν το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Η πηγή του παραπόνου στο παιχνίδι δεν ήταν άλλη από τις Great Fairies.

Αν έχετε παίξει το Tears of the Kingdom (ή πραγματικά οποιοδήποτε παιχνίδι Zelda από το Ocarina of Time και μετά), γνωρίζετε ότι οι Νεράιδες είναι εξαιρετικά ενθουσιώδεις όταν τις συναντάτε. Είναι αρκετά δυνατές και τείνουν να ασκούνται φωνητικά με μερικούς μάλλον ενδιαφέροντες τρόπους. Αυτό ακριβώς άκουγε και ο γείτονας, ο οποίος νόμιζε ότι ήταν μια πραγματική γυναίκα που περνούσε καλά στη διπλανή πόρτα!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση