Nintendo 3DS Reviews

Captain Toad : Treasure Tracker [3Ds Review]

Captain Toad : Treasure Tracker [3Ds Review]
GLAROS
Latest posts by GLAROS (see all)

Ο ατρόμητος Captain Toad,με την σύντροφο του,στην αναζήτηση θησαυρών αντιμετωπίζουν τον πεισματάρη Wingo.

Ο συμπαθής Captain Toad μετά το ντεμπούτο του στο Wii U αποφάσισε να εμφανιστεί και στο Switch,για να είναι όμως όλοι Nintendo-funs ευχαριστημένοι δεν άφησε να περιμένουν εκείνους που έχουν στην κατοχή τους ένα από τα φορητά της “Οικογένειας 3Ds/2Ds”.

Παρέα με την γλυκύτατη Toadette παίρνουν στο κατόπι τον Wingo,το μοχθηρό πτηνό που λατρεύει οτιδήποτε γυαλιστερό και τους έχει κλέψει το πολύτιμο Power Star.

Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να ταξιδέψετε στους Τόμους της Περιπέτειας και σε δεκάδες πίστες με γρίφους,μυστικά και πολλά χρυσά κέρματα που περιμένουν την δική σας ματιά για να αποκαλυφθούν.

 

κόντρα στον άνεμο πάμε

 

Οι πίστες δεν καλύπτουν αχανής πεδιάδες,δεν έχουν δαιδαλώδεις λαβύρινθους ούτε απάτητες βουνοκορφές,τα τρισδιάστατα μικρά διοράματα που καλούμαστε να εξερευνήσουμε κρύβουν όλα όσα μας ζητά το παιχνίδι : puzzles,power-ups,items,loot και όλα εκείνα τα απαραίτητα που θα μας βοηθήσουν ώστε να φτάσουμε στο κλεμμένο Power Star.

Τα όμορφα τοπία του παιχνιδιού  εμφανίζονται και στις δυο οθόνες του φορητού και αυτό δεν είναι “τεμπελιά” των προγραμματιστών,με αυτή τους την επιλογή προσφέρουν άμεση αλληλεπίδραση  με τα στοιχεία της πίστας όπως γινόταν με το pad  του Wii U,κάτι που δεν συμβαίνει με το Switch και το pro-pad χειριστήριο του.

Το Captain Toad : Treasure Tracker ταιριάζει με τις δυνατότητες του 3Ds (ειδικά στα μοντέλα “New” )  αφού εκμεταλλεύεται όλους τους τρόπους χειρισμού για να εξερευνήσουμε τα διοράματα,γυροσκόπιο/μικρόφωνο/πλήκτρα αλλά και η οθόνη αφής χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις  της πίστας,άλλες φορές για την επίλυση διαδοχικών γρίφων,άλλες πάλι για σκόπευση των νόστιμων γογγυλιών.

 

 Για μεγαλύτερη απόλαυση ενεργοποιήστε οπωσδήποτε το 3D effect στο επίπεδο που σας βολεύει.

 

με μάτιασες

Πιστό στα “μεγάλα” αδέρφια του,το game δανείζεται τις πρωτότυπες πίστες του Super Mario 3D World από το Wii U αλλά και θεματικές πίστες από το Super Mario Odyssey από το Switch,μάλιστα οι πιστές του SM Odyssey είναι προσβάσιμες από την πρώτη στιγμή αφού χρησιμοποιήσετε amiibo της σειράς Wedding,εάν δεν έχετε ένα τέτοιο amiibo θα πρέπει να παίξετε αρκετά το Captain Toad : Treasure Tracker και θα φροντίσει να σας ανταμείψει για την υπομονή σας,επίσης extra περιεχόμενο χαρίζει και το amiibo Toad.

 

Για εκείνους που έχουν amiibo από τις υπόλοιπες σειρές είναι όλα συμβατά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος του Captain Toad.

 

New Donk City

 

Παρακάτω θα βρείτε δωρεάν wallpapers με τον Captain Toad και την παρέα του όπως και ένα δημιουργικό  kit  χειροτεχνίας.

 

Ready for Adventure !

 

Τίμιο.

Αξιοπρεπές και τίμιο το μανιτάρι από κομπάρσος γίνετε δυναμικός πρωταγωνιστής με τον καλύτερο τρόπο στο 3Ds.Οι χαλαροί ρυθμοί του gameplay θα εκπλήξουν ευχάριστα όσους το προτιμήσουν για την διασκέδαση τους.

7.6
Gameplay:
7
Μουσική / Ήχος:
8
Γραφικά:
8
Αντοχή στο χρόνο:
6
Χειρισμός:
9

 

 

 

Overview Trailer :

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Kj4MMrhmNuI?feature=youtu]

 

για την όρεξη !

 

Info :

Game site (+ free demo)

amiibo fun

Adventure Kit (free)

Wallpapers (free)

Ευχαριστήσουμε την CD Media για την παραχώρηση του τίτλου.

 

Αφήστε μια απάντηση