Άρθρα Γενικά για τη Nintendo

20 χρόνια Super Mario 64

20 χρόνια Super Mario 64
GLAROS
Latest posts by GLAROS (see all)

Μια ηλιόλουστη ημέρα η Πριγκίπισσα Peach προσκαλεί τον Mario στο κάστρο της.

Ο Mario δεν χάνει λεπτό να δοκιμάσει το κέικ που του υποσχέθηκε, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει,η Peach και το Βασίλειο του Μανιταριού είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε μαγικούς πίνακες, σίγουρα ο Bowser έχει “βάλει” την ουρά του…


Έτσι αρχίζει η περιπέτεια του Super Mario το 1996 στο Ultra Ν64. Ένα Platform game με τις υπογραφές των Miyamoto, Koizumi, Tezuka, Kondo με 3D γραφικά και 3D περιβάλλον.

Ο Mario είναι πλέον ελεύθερος να κολυμπήσει,να σκαρφαλώσει μέχρι και να κοιμηθεί αλλά και να ονειρευθεί τα αγαπημένα του λαζάνια και ραβιόλια. Νέοι κόσμοι τον περιμένουν να τους κατακτήσει και δεν θα είναι εύκολο αφού τον περιμένουν γνώριμοι και καινούργιοι εχθροί σε κάθε μαγικό πίνακα.

Μαγικά καπέλα όμως θα κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη χαρίζοντας του φτερά για να πετάει στα σύννεφα,κάνοντας τον αόρατο ή βαρύ με σώμα από υγρό μέταλλο.

Οι πίστες-πίνακες προκαλούν τον Mario με τους γρίφους,τα μυστικά περάσματα και τους αγώνες ταχύτητας για να συγκεντρώσει και τα 120 Power Stars όπου θα ελευθερώσουν την Peach αλλά και θα τον φέρουν κοντά σε ένα φίλο από τα παλιά…

20 χρόνια συμπληρώθηκαν για το game “σταθμός”, ακόμα χαρίζει συγκίνηση και διασκέδαση σε νέους και παλιούς gamers.

Αφήστε μια απάντηση