Ειδήσεις

Τίτλοι τέλους για το f2p Rogue Company στο Switch

Τίτλοι τέλους για το f2p Rogue Company στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Rogue Company αποκλειστικά για τη Switch έκδοση του αναμένεται να ολοκληρώσει το ταξίδι του στις 20 Ιουνίου 2023, όπως ανακοίνωσε ο εκδότης Hi-Rez Studios. Το στούντιο δημοσίευσε νωρίτερα μια δήλωση που επιβεβαιώνει την απόφαση, μαζί με μια σημείωση ότι θα συνεχίσει να παρέχει πλήρη υποστήριξη στις εκδόσεις για PC, PlayStation και Xbox.

Το Rogue Company, που αναπτύχθηκε από την First Watch Games, είναι ένα free-to-play hero shooter που κυκλοφόρησε στο Switch τον Ιούλιο του 2020 σε Early Access μέχρι να γίνει free-to-play τον Οκτώβριο του 2020. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού ακολούθησε τον Μάιο του 2022.

Ωστόσο, η Hi-Rez Studios δήλωσε τώρα ότι θα τραβήξει την πρίζα από την έκδοση για το Switch, καθώς “συνειδητοποίησε ότι οι επιδόσεις της μεταφοράς μας για το Switch δεν ανταποκρίνονταν στα στάνταρ μας και δεν ήμασταν σε θέση να προσφέρουμε το επίπεδο υποστήριξης που αξίζουν οι παίκτες μας“.

Η εταιρεία δήλωσε ότι “Αυτή η επιλογή δεν έγινε εύκολα ή χωρίς να νοιαζόμαστε για την κοινότητά μας”, αλλά ότι απλά δεν μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά την έκδοση Switch μαζί με άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση