Ειδήσεις

Θα θέλατε ένα 4k Switch Pro;

Θα θέλατε ένα 4k Switch Pro;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί μια φήμη από το The Edge Markets που ανέφερε ότι μια ανανεωμένη έκδοση του Switch έρχεται το 2021. Οι πληροφορίες προέρχονταν από άτομα της αλυσίδας εφοδιασμού, αλλά προφανώς δεν δόθηκαν συγκεκριμένα ονόματα. Πλέον και το Bloomberg συμμετέχει με τις δικές του πηγές.

Το Bloomberg πιστεύει επίσης ότι ένα ανανεωμένο Switch έρχεται το 2021 και θα περιλαμβάνει δυνατότερες προδιαγραφές σε σύγκριση με τις τρέχουσες επιλογές. Το Bloomberg αναφέρει ότι οι πληροφορίες τους προέρχονται από “άτομα που είναι εξοικειωμένα με αυτό το θέμα” και δηλώνει επίσης ότι η Nintendo εξέτασε χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένη cpu και υποστήριξη ανάλυσης 4K. Το κατά πόσον προχώρησαν πραγματικά με αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να δούμε.

Τέλος, το Bloomberg λέει ότι first αλλά και third party λογισμικό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, και οι τίτλοι θα επικεντρωθούν τόσο στο casual όσο και στο hardcore κοινό.

Ωστόσο από την πλευρά του gamer, που όπως είπε και ο Iwata, είναι αυτό που είμαστε κατά βάθος στην καρδιά μας, θα θέλατε ένα 4k Switch Pro και γιατί;

Αφήστε μια απάντηση