Ειδήσεις

Teaser για το Mortal Kombat 12;

Teaser για το Mortal Kombat 12;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το 2022 σηματοδοτεί την 30ή επέτειο του πιο βάναυσου, αιματηρού και βίαιου franchise παιχνιδιών μάχης, του Mortal Kombat . Η NetherRealm έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι προχώρησε από το Mortal Kombat 11 μετά από δύο χρόνια με DLC – για να επικεντρωθεί στο “επόμενο έργο” της, οπότε τι ακολουθεί;

Αν και υπήρξαν πολλές φήμες τον περασμένο χρόνο ότι το στούντιο θα μπορούσε να εργάζεται σε έναν superhero fighter game, ο ανώτερος διευθυντής παραγωγής της NetherRealm, Jonathan Andersen, ανέβασε τώρα μια εικόνα μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων Twitter, η οποία φαίνεται να “tease-άρει” το MK12.

Επάνω δεξιά σε αυτό το πλάνο – γεμάτο με έργα τέχνης και αφίσες προηγούμενων συμμετοχών, υπάρχει ένα αρχείο στην οθόνη του υπολογιστή με την ένδειξη “MK_12 Mast…” και σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οθόνη, μπορείτε να διακρίνετε τις ακόλουθες γραμμές:

"fans eagerly scrape the internet for any trace...take extra care with this material."

Σίγουρα φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια σκόπιμη εσωτερική «διαρροή» για να δημιουργήσει κάποιο ενθουσιασμό. Η φωτογραφία ήταν online μόνο για περίπου 10 λεπτά πριν αφαιρεθεί, κάτι που παίζει ρόλο στην όλη υπόθεση.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η NetherRealm ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του MK11 πέρυσι, είναι λογικό να εργάζεται τώρα για το επόμενη entry της σειράς. Ο δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, ισχυρίστηκε επίσης ότι η NR έδινε προτεραιότητα στο MK12 έναντι ενός πιθανού superhero fighter game λόγω της αβεβαιότητας που συνδέεται με το μέλλον του υπό τη μητρική του εταιρεία (Warner Bros).

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση