Ειδήσεις

Takaya Imamura: Το F-Zero δεν επανακυκλοφορεί γιατί το Mario Kart είναι το “πιο δημοφιλές αγωνιστικό παιχνίδι της Nintendo”

Takaya Imamura: Το F-Zero δεν επανακυκλοφορεί γιατί το Mario Kart είναι το “πιο δημοφιλές αγωνιστικό παιχνίδι της Nintendo”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo έχει πάρει φόρα με την αναβίωση παλαιότερων παιχνιδιών και σειρών της, όπως τα Metroid Prime, Pikmin 1+2 και πιο πρόσφατα με την ανακοίνωση του Super Mario RPG. Ωστόσο, ένα franchise που ακόμα δεν έχει κάνει μεγάλη επιστροφή είναι η φουτουριστική σειρά αγώνων F-Zero.

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν με αυτό; Ο συνταξιοδοτημένος πλέον επί 30 χρόνια βετεράνος της Nintendo Takaya Imamura, ο οποίος έτυχε να είναι και ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής πίσω από χαρακτήρες όπως ο Captain Falcon και ο Fox McCloud, μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις για το πιθανό σκεπτικό της Nintendo, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο VGC.

Πιστεύει ότι είναι επειδή το Mario Kart είναι το κύριο και μόνο μέλημα της Nintendo, καθώς είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι αγώνων της εταιρείας. Αυτό μεταφράζεται και στις πωλήσεις, με την τελευταία είσοδο Mario Kart 8 Deluxe στο Switch να έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 53 εκατομμύρια κόπιες. Σύμφωνα με τον Inamura, ένα νέο F-Zero θα μπορούσε επίσης να “κοστίσει μια περιουσία”.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση