Ειδήσεις

Πέρασε από την αξιολόγηση του ESRB το Paper Mario: The Thousand-Year Door

Πέρασε από την αξιολόγηση του ESRB το Paper Mario: The Thousand-Year Door
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Paper Mario: The Thousand-Year Door θα επιστρέψει στο Switch τον επόμενο χρόνο και ενώ έχουμε ήδη δει κάποιες αξιολογήσεις να εμφανίζονται στο διαδίκτυο, τώρα έχει αξιολογηθεί και από το ESRB.

Έχει λάβει την αξιολόγηση “E” για “Everyone” και περιέχει “ήπια φανταστική βία” και “ήπια υποβλητικά θέματα” χωρίς “διαδραστικά στοιχεία“. Ακολουθεί η περιγραφή, η οποία σημειώνει επίσης πως υπάρχουν κάποιοι “σύντομοι ερωτικοί διάλογοι” και “υπερβολικές αναλογίες“:

Πρόκειται για ένα περιπετειώδες παιχνίδι ρόλων στο οποίο οι παίκτες βοηθούν τον Mario να σώσει την πριγκίπισσα Peach από μια ομάδα εξωγήινων. Καθώς οι παίκτες διασχίζουν ιδιόρρυθμους κόσμους, αλληλεπιδρούν με χαρακτήρες και συμμετέχουν σε μάχες με βάση τη σειρά εναντίον χάρτινων πλασμάτων. Οι παίκτες χρησιμοποιούν διάφορες επιθέσεις (π.χ. χτύπημα με σφυρί, μπάλες φωτιάς) εναντίον καρτουνίστικων εχθρών που εξαφανίζονται σε αστέρια και νομίσματα. Μια χούφτα χαρακτήρες εμπλέκονται σε σύντομους φλερτ διαλόγους (π.χ. “Δεν είσαι ένα ωραίο δείγμα άνδρα;”, “Ίσως αν σε… άρπαζα και σου έδινα λίγη ζάχαρη”) ή/και είναι σχεδιασμένοι με μεγάλα στήθη/υπερβολικές αναλογίες“.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Thousand-Year Door στο Switch, αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η τελευταία βαθμολογία σημαίνει ότι θα φτάσει στις αρχές του 2024.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση