Ειδήσεις

Οι 330εκ+ λογαριασμοί χρηστών της Nintendo θα αποτελέσουν το θεμέλιο της “διαρκούς σχέσης με τους καταναλωτές”

Οι 330εκ+ λογαριασμοί χρηστών της Nintendo θα αποτελέσουν το θεμέλιο της “διαρκούς σχέσης με τους καταναλωτές”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo έχει αναφέρει στο παρελθόν πώς σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα λογαριασμών για να κάνει τη μετάβαση στην επόμενη γενιά πιο εύκολη, και τώρα το επανέλαβε στην τελευταία οικονομική ενημέρωση, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν πλέον “πάνω από” 330 εκατομμύρια λογαριασμοί Nintendo παγκοσμίως.

Ο αριθμός αυτός καλύπτει 164 χώρες και περιοχές, καθώς και ορισμένες τοποθεσίες όπου το Nintendo Switch και το υπόλοιπο hardware της Nintendo δεν πωλείται καν, -με την εφαρμογή της εταιρείας για κινητά να βοηθάει στο να έρθουν περισσότεροι παίκτες στην κοινότητα.

Το σχέδιο από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσει να αυξάνει τους λογαριασμούς Nintendo και να τους καταστήσει “ζωτικό επιχειρηματικό θεμέλιο” για την εταιρεία στο μέλλον και να διατηρήσει τη σύνδεση με τους καταναλωτές.

Πριν από την εισαγωγή του Nintendo Account, δεν ήταν εύκολο να διατηρηθούν οι πληροφορίες των χρηστών σε όλες τις γενιές των πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως οι αγορές λογισμικού και τα αρχεία παιχνιδιού τους.

Η εισαγωγή του Nintendo Account κατέστησε δυνατή τη σύνδεση του ιστορικού ενός χρήστη με τον προσωπικό του λογαριασμό. Αυτό θα αποτελέσει το θεμέλιο πάνω στο οποίο η Nintendo θα μπορεί να διατηρήσει μια διαρκή σχέση με τους καταναλωτές“.

Η Nintendo παρείχε επίσης μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των χρηστών του Switch Online, αποκαλύπτοντας ότι από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 38 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως:

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε νέους τρόπους στους χρήστες να απολαμβάνουν το Nintendo Switch μακροπρόθεσμα, επεκτείνοντας το διαθέσιμο περιεχόμενο μέσω του Nintendo Switch Online, μιας online υπηρεσίας που κάνει το Nintendo Switch ακόμα πιο διασκεδαστικό και βολικό. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των συνδρομητικών μελών του Nintendo Switch Online και του Nintendo Switch Online + Expansion Pack ξεπερνούσε τους 38 εκατομμύρια λογαριασμούς. Το F-ZERO 99, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο ως τίτλος μόνο για μέλη, απολαμβάνεται από πολλούς ανθρώπους“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση