Ειδήσεις

Nintendo : Δεν χρειάζεστε -ακομα- ένα Nintendo Switch 2

Nintendo : Δεν χρειάζεστε -ακομα- ένα Nintendo Switch 2
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo έχει δεσμευτεί για οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με μια νέα κονσόλα στις τελευταίες οικονομικές προβλέψεις της, επιμένοντας ότι το Nintendo Switch έχει ακόμα αρκετή ζωή.

Το Switch είναι διαφορετικό από το προηγούμενο hardware“, δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για τα κέρδη της εταιρείας (μέσω Bloomberg).

Έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει διαφορετικά είδη νέας ζήτησης“.

Αυτά δεν είναι καλά νέα για όσους ελπίζουν να δουν ένα Nintendo Switch 2 ή μια νέα ανακοίνωση κονσόλας σύντομα. Η αναβαθμισμένη πρόβλεψη για τα κέρδη καλύπτει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2024 – ουσιαστικά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Φυσικά, ένα νέο μηχάνημα θα μπορούσε να ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο έτος. Ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι το Switch συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες για μια κονσόλα που είναι πάνω από έξι ετών.

Ενισχυμένο από το λανσάρισμα του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, του Pikmin 4 και του Super Mario Bros. Wonder που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Switch συνεχίζει να πουλάει σε σημαντικούς αριθμούς.

Η Nintendo ισχυρίζεται ότι από το 2017 έχουν πωληθεί περισσότερες από 132 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Αναμένει ότι θα έχουν πωληθεί άλλα 15 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Μια νέα κονσόλα της NIntendo θα πρέπει σίγουρα να προσφέρει κάτι ξεχωριστό για να ξεπεράσει τον προκάτοχό της, οπότε είναι λογικό ότι ο ιαπωνικός γίγαντας παιχνιδιών δεν βιάζεται να επαναλάβει παλιά λάθη – θυμάστε το Wii U;

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση