Ειδήσεις

Η Nintendo θα αυξήσει την παραγωγή του Switch λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo μόλις έκλεισε το 2022 με το Switch να είναι η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία. Είναι σαφές ότι το κοινό σε όλο τον κόσμο δεν έχει τελειώσει ακόμα με το Switch και η Nintendo φαίνεται να πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα σημαντική ζήτηση.

Ένας από τους πάμπολλους επιτυχημένους τίτλους για το Switch

Σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg, η Nintendo επιδιώκει να αυξήσει την παραγωγή του Switch για το επόμενο οικονομικό έτος. Η Nintendo είχε αρχικά επιβραδύνει την παραγωγή λόγω ελλείψεων εξαρτημάτων, αλλά με τη βελτίωση της κατάστασης και με μια αγορά που εξακολουθεί να διψάει για Switch, η Nintendo σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγαλύτερη παραγωγή.

Kirb-αρος!

Το να βλέπουμε αυξημένη παραγωγή σε αυτό το σημείο της ζωής μιας πλατφόρμας είναι αρκετά απροσδόκητο, αλλά όταν το Switch πουλάει όπως το 2022, είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με την κίνηση αυτή. Σίγουρα, είναι πιθανό οι πωλήσεις του Switch να συνεχίσουν να μειώνονται το 2023, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεκάδες εκατομμύρια μονάδες μπορούν ακόμα να βρουν το δρόμο τους σε σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Το επικό Metroid Dread
Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση