Ειδήσεις

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ : Έρχεται Zelda ταινία από την Illumination;

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας The Super Mario Bros. Movie, φαινόταν δεδομένο ότι η Nintendo θα συνέχιζε να συνεργάζεται με την Universal Pictures και την Illumination για περισσότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Σύμφωνα με μια πρόσφατη ανεπιβεβαίωτη αναφορά, αυτές οι συζητήσεις μπορεί να γίνονται αυτή τη στιγμή παρασκηνιακά, και συγκεκριμένα αφορούν τη σειρά Legend of Zelda.

Η αναφορά αυτή προέρχεται από τον Jeff Sneider έναν δημοσιογράφο και κριτικό κινηματογράφου που μίλησε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του podcast The Hot Mic. Σύμφωνα με τον Sneider, η Universal Pictures βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Nintendo για την παραγωγή μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων Legend of Zelda. Μάλιστα, αναφέρει ότι είναι κοντά στο κλείσιμο μιας “μεγάλης συμφωνίας” και αναφέρεται στο project ως το πιθανό “επόμενο μεγάλο franchise Illumination-Nintendo“.

Μέχρι στιγμής, τίποτα επίσημο δεν έχει επιβεβαιωθεί σε αυτό το μέτωπο είτε από τη Nintendo είτε από τη Universal. Τούτου λεχθέντος, η Nintendo έχει δηλώσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον της να επιδιώξει περισσότερα κινηματογραφικά projects και το Zelda μοιάζει με ένα λογικό επόμενο βήμα μετά το Mario.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση