Ειδήσεις

FIFA 23 Legacy Edition Vs. EA Sports FC 2024: Σύγκριση γραφικών και Framerate

FIFA 23 Legacy Edition Vs. EA Sports FC 2024: Σύγκριση γραφικών και Framerate
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μετά από 6+ χρόνια που στο Switch παίρναμε τα ίδια και τα ίδια, η EA επιτέλους ανέβηκε και δημιούργησε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι από την αρχή. Σίγουρα, αυτή η νέα προσέγγιση μπορεί να γεννήθηκε από ανάγκη, αλλά είναι μια νέα εμπειρία, παρ’ όλα αυτά.

Οι κάτοχοι του Switch έπαιρναν εδώ και χρόνια εκδόσεις Legacy των παιχνιδιών FIFA, αλλά με τη διακοπή της σχέσης EA/FIFA, το μέλλον του ποδοσφαίρου από την EA βρίσκεται στη σειρά EA SPORTS FC. Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί το ντεμπούτο αυτού του brand σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Switch.

Η EA έχει μιλήσει πολύ για το άλμα της στη μηχανή Frostbite στο Switch με το EA SPORTS FC 24, αλλά για τι διαφορές μιλάμε στην πράξη; Το παραπάνω βίντεο ρίχνει μια ματιά στο FIFA 23 Legacy Edition στο Switch και το συγκρίνει με το EA SPORTS FC 24 προκειμένου να συγκρίνει τόσο τα οπτικά στοιχεία όσο και τις ταχύτητες framerate μεταξύ των δύο. Είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση και σίγουρα υπάρχουν τομείς στους οποίους βλέπεις ότι το EA SPORTS FC 24 είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση