Ειδήσεις

Ανακοινώθηκε Tera Raid Battle με Hydreigon και Dragapult για τα Pokemon Scarlet / Violet

Ανακοινώθηκε Tera Raid Battle με Hydreigon και Dragapult για τα Pokemon Scarlet / Violet
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet θα λάβουν σύντομα μια νέα μάχη Tera Raid με Hydreigon και Dragapult. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή ανατροπή στο event.

Αν έχετε στην κατοχή σας το Pokemon Scarlet, θα μπορείτε να αναμετρηθείτε με το Hydreigon. Όσοι έχουν πρόσβαση στο Pokemon Violet θα πολεμήσουν αντ’ αυτού με τον Dragapult. Και στις δύο περιπτώσεις, τα raids θα εμφανιστούν σε Raid Battles 4 και 5 αστέρων.

Κάτι παρόμοιο είδαμε και τον προηγούμενο μήνα. Τα Tyranitar και Salamence ήταν τα Pokemon που εμφανίζονταν στα Tera Raid Battles, αλλά αυτό εξαρτιόταν από την έκδοση που παίζατε. Το Tyranitar αφορούσε το Pokemon Scarlet και το Salamence για το Pokemon Violet.

Υπάρχουν ειδικοί τύποι Tera Raid Battles που μπορούν να εμφανιστούν σε διαφορετικά σημεία στα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet όταν ο παίκτης βρει κρυστάλλους που μοιάζουν διαφορετικοί από αυτούς που συνήθως υπάρχουν. Τα πλάσματα εδώ είναι πολύ ισχυρότερα από αυτά που εμφανίζονται στις συνηθισμένες μάχες Tera Raid και είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σκοτώνοντάς τα, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές που είναι ακόμα πιο συναρπαστικές από το συνηθισμένο.

Το event Pokemon Scarlet / Pokemon Violet Tera Raid Battle με Hydreigon και Dragapult θα ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση