Ειδήσεις

Υπενθύμιση: Την Παρασκευή κυκλοφορεί το Kirby and the Forgotten Land

Υπενθύμιση: Την Παρασκευή κυκλοφορεί το Kirby and the Forgotten Land
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Ναι το ξέρουμε όλοι, αλλά δε χορταίνουμε να το λέμε : το Kirby and the Forgotten Land κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα για το Nintendo Switch. Σε αυτή τη νέα 3D περιπέτεια , οι παίκτες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στα level σε έναν ζωντανό κόσμο χωρίς πολιτισμό χρησιμοποιώντας τις γνωστές ικανότητες αντιγραφής του Kirby καθώς και το ολοκαίνουργιο Mouthful Mode:

Τι να μας επιφυλάσσει ο Kirby και ο νέος του φίλος, ο περίεργος Elfilin, καθώς εξερευνούν ένα μυστηριώδες σκηνικό γεμάτο με εγκαταλελειμμένες κατασκευές από έναν παλαιό πολιτισμό;

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από ικανότητες του Kirby ενάντια στους εχθρούς του μαζί με τις εμβληματικές ικανότητες αντιγραφής του. Επιπλέον, με το νέο Mouthful Mode, την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ισχυρό ρεπερτόριό του, ο Kirby μπορεί να καταπιεί αντικείμενα του πραγματικού κόσμου για να μεταμορφωθεί σε μια μορφή του αντικειμένου που κατάπιε για να αντιμετωπίσει εμπόδια ή να λύσει γρίφους.

Ο Kirby έχει και έναν συμπρωταγωνιστή στην περιπέτειά του. Ένας δεύτερος παίκτης μπορεί να λάβει μέρος στη διασκέδαση ως Bandana Waddle Dee. Η μετάβαση σε co-op παιχνίδι δύο παικτών στην ίδια κονσόλα είναι τόσο εύκολη όσο η χρήση ενός Joy-Con.

Όποιος θέλει να πάρει μια γεύση από τις διάφορες δυνατότητες αντιγραφής του Kirby και το νέο Mouthful Mode πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 25/3/2022, μπορεί να δει το δωρεάν demo που είναι διαθέσιμο στο Nintendo eShop.

Πηγή είδησης :
Δελτίο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση