Ειδήσεις

Update για το … Mario Kart 7 !

Update για το … Mario Kart 7 !
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση 1.2 για το Mario Kart 7. Ναι, μιλάμε για το παιχνίδι 3DS – όχι για το Mario Kart 8 Deluxe στο Switch. Η Nintendo μοιράστηκε τις σημειώσεις του patch, αλλά δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες. Η εταιρεία δηλώνει μόνο: “Έχουν αντιμετωπιστεί διάφορα ζητήματα για τη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού“.

Οι dataminers αναμένεται να ψάξουν το patch για να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωση. Προς το παρόν όμως, πρόκειται κυρίως για ένα μυστήριο. Δεν είναι σαφές γιατί η Nintendo θα αποφάσιζε να ενημερώσει το παιχνίδι μετά από τόσο καιρό – έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τότε που το Mario Kart 7 έκανε το ντεμπούτο του στο 3DS το 2011.

Η Nintendo εξακολουθεί να κρατάει ζωντανό το Mario Kart 8 Deluxe χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Ο τίτλος μόλις έλαβε τον τρίτο γύρο του DLC από το Booster Course Pass, με περισσότερο περιεχόμενο να έρχεται το 2023. Επίσης, στο πλαίσιο της τελευταίας ενημέρωσης, προστέθηκε μια νέα λειτουργία Custom Items.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση