Ειδήσεις

UK Charts: Το Suicide Squad “σκοτώνει” τον ανταγωνισμό παρά τις ανάμικτες κριτικές

UK Charts: Το Suicide Squad “σκοτώνει” τον ανταγωνισμό παρά τις ανάμικτες κριτικές
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δύο νέες κυκλοφορίες κατέλαβαν τις 2 πρώτες θέσεις των charts, με το Suicide Squad: Kill the Justice League στο νούμερο 1 και το Persona 3 Reload στο ασημένιο μετάλλιο. Ο θρίαμβος του Suicide Squad μπορεί να προκαλεί κάποια έκπληξη δεδομένης της σχετικά μικρής κριτικής υποδοχής, αλλά παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για μια μεγάλη νίκη εδώ για τη Rocksteady και τη Warner Bros. Games

Ακολούθως το Like A Dragon: Infinite Wealth έπεσε από το νούμερο 2 στο νούμερο … 28. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το franchise έχει κάπως εξειδικευμένο κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτή η πτώση σίγουρα κάνει εντύπωση.

Στο Switch, δεν υπάρχουν σημαντικές κυκλοφορίες για να μιλήσουμε (αλλά έχουμε το Jujutsu Kaisen: Cursed Clash να μπαίνει στα charts στο νούμερο 29), έτσι έχουμε το Super Mario Bros. Wonder να βρίσκεται στο νούμερο 4 και το Mario Kart 8 Deluxe ακριβώς πίσω του στο νούμερο 5. Εν τω μεταξύ, το Prince of Persia: The Lost Crown υποχωρεί σιγά-σιγά στα charts και βρίσκεται στο νούμερο 13, αλλά με δύο νέες κυκλοφορίες να καταλαμβάνουν τις 2 πρώτες θέσεις, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση