Ειδήσεις

Το Super Mario RPG στο Switch ξεπερνά τις πωλήσεις του πρωτότυπου SNES

Το Super Mario RPG στο Switch ξεπερνά τις πωλήσεις του πρωτότυπου SNES
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Super Mario RPG ήταν ένας από εκείνους τους τίτλους του Super Nintendo που εκατομμύρια οπαδοί ήθελαν, αλλά ποτέ δεν πίστευαν ότι η Nintendo θα έκανε κάποιο remake. Παρόλο που χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να πραγματοποιηθεί, η Nintendo αποφάσισε τελικά να δώσει στους οπαδούς αυτό που ήθελαν με μια πλήρη επανέκδοση του κλασικού SNES για το Switch. Τελικά, η Nintendo βρήκε την απόλυτα ιδανική στιγμή για να κυκλοφορήσει αυτό το remake.

To review μας για τον τίτλο

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κυκλοφορίας του, το αρχικό Super Mario RPG κατάφερε να πουλήσει 2,14 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως στο Super Nintendo. Αναρωτιέστε πώς τα πήγε η έκδοση για το Switch; Χάρη στην έκθεση της Nintendo για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2024, γνωρίζουμε τώρα ότι το Super Mario RPG στο Switch έφτασε τα 3,14 εκατομμύρια μονάδες.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιο στατιστικό στοιχείο είναι πιο εντυπωσιακό: το γεγονός ότι το Super Mario RPG στο Switch έχει ξεπεράσει το σύνολο της εγκατεστημένης βάσης του Super Mario RPG στο SNES ή το γεγονός ότι κατάφερε να συγκεντρώσει αυτόν τον αριθμό σε μόλις 6 εβδομάδες!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση