- Ο Hideki Kamiya αποχωρεί από την Platinum Games στις 12 Οκτωβρίου - 26 Σεπτεμβρίου 2023
- Το BallisticNG ακυρώθηκε για το Switch λόγω ανησυχιών για τη Unity - 26 Σεπτεμβρίου 2023
- Νέο trailer με τα Player Ratings του EA SPORTS FC 24 στο Nintendo Switch - 26 Σεπτεμβρίου 2023
Rainmaker Production και M2 αποκάλυψαν ότι το κλασικό shoot-em-up του SNES, Assault Suits Valken, θα επιστρέψει ως “Assault Suits Valken Declassified” για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023.
Το αρχικό Assault Suits Valken λογοκρίθηκε τη διεθνή κυκλοφορία του ως Cybernator. Αυτή η νέα Declassified έκδοση προσφέρει επιτέλους το πρωτότυπο Assault Suits Valken επίσημα μεταφρασμένο στα αγγλικά για πρώτη φορά.
Επιπλέον, μια αναδημιουργία του αρχικού ιαπωνικού guide 80 σελίδων έχει μεταφραστεί στα αγγλικά και περιλαμβάνεται σε αυτή την έκδοση, εκ των οποίων οι 40 σελίδες καλύπτουν την ιστορία του παιχνιδιού.
Τα πρωτότυπα και διασκευασμένα soundtracks είναι επίσης διαθέσιμα για αναπαραγωγή στο music player του παιχνιδιού, μαζί με μια νέα συνέντευξη με τον Satoshi Nakai σχετικά με το σχεδιασμό του αρχικού παιχνιδιού.