Ειδήσεις

Το Prince of Persia: The Lost Crown τρέχει στα 60fps ή και περισσότερο σε κάθε κονσόλα, δείχνοντας την αξία του να βάζεις πρώτα το Nintendo Switch

Το Prince of Persia: The Lost Crown τρέχει στα 60fps ή και περισσότερο σε κάθε κονσόλα, δείχνοντας την αξία του να βάζεις πρώτα το Nintendo Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Ubisoft αποκάλυψε τις προδιαγραφές (specs) του Prince of Persia: The Lost Crown και φαίνεται ότι η βελτιστοποίηση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch έδωσε ώθηση σε όλες τις κονσόλες.

Για να σας ενημερώσουμε γρήγορα, το Prince of Persia: The Lost Crown βλέπει τους χαρακτηριστικούς γρίφους της σειράς που ταξιδεύουν στο χρόνο και το συνεχές parkour μέσα από ένα side-scrolling φακό, με την ομάδα να προσθέτει ακόμα και μια Metroidvania πινελιά, ξεφεύγοντας από τη δημοτικότητα του Hollow Knight και άλλων παιχνιδιών του είδους. Δεν ήταν λοιπόν έκπληξη να ακούσουμε ότι το παιχνίδι κατασκευάστηκε πρώτα για το Nintendo Switch, μια πλατφόρμα που έχει ευνοήσει αμέτρητες Metroidvania επιτυχίες.

Ο James Galizio άκουσε από τη Ubisoft ότι το Switch ήταν η “κύρια πλατφόρμα” της ομάδας. Όπως σημειώνει ο Galizio, όταν τα παιχνίδια αυτού του είδους είναι “πολλών εκατομμυρίων πωλήσεων στην πλατφόρμα… δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι άλλες εταιρείες (Ubisoft/Disney) μπορεί να το προσέξουν”. Τα παιχνίδια Ori που ανήκουν στη Microsoft μεταπήδησαν ακόμη και στην αντίπαλη πλατφόρμα μετά από μια αποκλειστική θητεία στο Xbox.

Τώρα, η Ubisoft αποκάλυψε ότι το The Lost Crown θα τρέχει στα 1080p/60fps όταν το Nintendo Switch είναι docked, ενώ σε λειτουργία handheld θατρέχει στα 720p/60fps. Αυτό το benchmark των 60fps είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για ένα γερασμένο σύστημα όπως το Switch, αλλά η προτεραιότητα στο πιο αδύναμο σύστημα σημαίνει επίσης ότι κάθε έκδοση του παιχνιδιού θα τρέχει στα 60fps, ακόμα και στο PS4 και το Xbox One. Το PS5 και το Xbox Series X μπορούν να απολαύσουν επιδόσεις 4k/120fps, ενώ το Xbox Series S περιορίζεται στα 1440p/60fps.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση