Ειδήσεις

Το Mario Kart έρχεται στη σειρά LEGO Super Mario το 2025

Το Mario Kart έρχεται στη σειρά LEGO Super Mario το 2025
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για το LEGO Super Mario event για τον εορτασμό της MAR10 Day, ανακοινώθηκε ότι η σειρά επεκτείνεται με το Mario Kart.

Δυστυχώς, το Mario Kart είναι πολύ μακριά, καθώς η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2025. Δεν παρουσιάστηκαν πραγματικές εικόνες και ένα πολύ σύντομο teaser clip προβλήθηκε στην εκδήλωση.

Παρουσιάστηκαν επίσης και άλλα σετ. Οι fans έριξαν μια ματιά στο σετ Bowser Express Train Set, στο σετ King Boo’s Haunted Mansion Set και στο σετ Battle with Roy at Peach’s Castle Set.

Το Bowser Express Train Set εμπνέεται από ένα συγκεκριμένο επίπεδο από το Super Mario 3D World. Διαθέτει την κύρια ατμομηχανή, δύο βαγόνια και ένα βαγόνι υψηλών προδιαγραφών στο πίσω μέρος καθώς και δύο σταθμούς τρένου. Ο Mario μπορεί να νικήσει διάφορους εχθρούς, να ταξιδέψει με το τρένο και πολλά άλλα.

Το σετ “King Boo’s Haunted Mansion Set” διαθέτει επίσης εχθρούς που μπορείτε να νικήσετε, έναν καναπέ που κινείται και ένα σεντούκι με θησαυρό που μπορείτε να ξεκλειδώσετε.

Το τελευταίο σετ περιλαμβάνει μια LEGO έκδοση του Roy για να κλείσει τη σειρά των Koopalings. Προφανώς και εδώ υπάρχει ένα ολόκληρο κάστρο με διαφορετικά χαρακτηριστικά διαδραστικότητας.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση