Ειδήσεις

Το αρχικό τρέιλερ αποκάλυψης του Switch αφαιρέθηκε από το κανάλι της Nintendo στο YouTube

Το αρχικό τρέιλερ αποκάλυψης του Switch αφαιρέθηκε από το κανάλι της Nintendo στο YouTube
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ετοιμαστείτε να κάνετε τον ντεντεκτιβ όπως ο Pika, γιατί υπάρχει ένα μυστήριο. Το τρέιλερ αποκάλυψης του Nintendo Switch – ξέρετε, αυτό όπου ομάδες μοντέρνων ανθρώπων παίζουν την ανερχόμενη κονσόλα σε αξιομνημόνευτους και ρεαλιστικούς χώρους όπως ένα πάρτι στην ταράτσα ή σε ένα γήπεδο μπάσκετ – έχει αφαιρεθεί από το επίσημο κανάλι της Nintendo στο YouTube.

Αυτό έπεσε για πρώτη φορά στην αντίληψή μας από τον χρήστη του Reddit CarbVan στο r/GamingLeaksAndRumours και σίγουρα, κοιτάζοντας το εν λόγω κανάλι YouTube, το τρέιλερ φαίνεται πως δεν βρίσκεται πουθενά. Έτσι το ερώτημα παραμένει: γιατί έχει αφαιρεθεί από την αρχική του πηγή;

Η απλή (και, δυστυχώς, πιο πιθανή) απάντηση είναι ότι αφαιρέθηκε λόγω προβλήματος αδειοδότησης μουσικής. Το backing track του τρέιλερ, το “Ha Ha Ha Ha Ha Ha (Yeah)” των White Denim, είναι ένα τραγούδι που, όπως επισημαίνει ο χρήστης του Reddit TheyCallMeRadec, φαίνεται να αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα, αφού οι αρχικοί διανομείς του κομματιού αναλήφθηκαν πρόσφατα από άλλη εταιρεία. Τα ερωτήματα σχετικά με τον πραγματικό ιδιοκτήτη του τραγουδιού είναι συνήθως ικανός λόγος για να κατέβει ένα βίντεο όπως αυτό.

Τι γίνεται όμως αν υπάρχει άλλος λόγος; Η αρχική ανάρτηση του CarbVan επισημαίνει ότι η Nintendo έχει αφαιρέσει σκόπιμα στο παρελθόν trailer αποκαλύψεων για να κάνει χώρο για μια άλλη, ίσως συνδεδεμένη ανακοίνωση που βρίσκεται προ των πυλών, άλλωστε, οι φήμες για το “Switch 2” συνεχίζουν να κυκλοφορούν με όλο και μεγαλύτερη πυκνότητα κάθε εβδομάδα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση