- Black Feather vs Golden Right Arm: Το Nintendo Switch ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο strategy RPG της Rideon Japan - 21 Οκτωβρίου 2026
- Τέλος στην αναμονή 10+ ετών για το Call of Duty στο Switch 2 - 20 Οκτωβρίου 2026
- Γιατί το Grand Theft Auto 6 δεν θα έρθει ποτέ στο Switch 2 - 20 Οκτωβρίου 2026
Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ότι η ταινία The Legend of Zelda βρίσκεται ήδη σε στάδιο παραγωγής σε ένα κλειδί τοποθεσία που χρησιμοποιήθηκε από την εξαιρετική τριλογία The Lord of the Rings .
Η παραγωγή του live–action φιλμ έχει εντοπιστεί στην περιοχή του Otago , συμπεριλαμβανομένης της μικρής πόλης Glenorchy , η οποία αξιοποιήθηκε εκτενώς στην Τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Είχαμε ήδη μάθει ότι τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στη Νέα Ζηλανδία , αλλά δεν γνωρίζαμε συγκεκριμένο σημείο. Όπως έχουν επισημάνει και άλλοι, αυτό προφανώς υποδηλώνει ότι η Nintendo αντιμετωπίζει την ταινία ως ένα επικό φανταστικό περιπετειώδες ταξίδι , και όχι ως μια ακόμη ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδι. Η κυκλοφορία της ταινίας The Legend of Zelda έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2027 .

