Ειδήσεις

Θα κυκλοφορήσει ένα Smash Bros. Ultimate Switch OLED Bundle σύντομα;

Θα κυκλοφορήσει ένα Smash Bros. Ultimate Switch OLED Bundle σύντομα;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Nintendo αποκάλυψε ίσως το λιγότερο εντυπωσιακό πακέτο με το Switch OLED για την περίοδο των διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει ένα ψηφιακό αντίγραφο του Mario Kart 8 Deluxe . Αλλά, σύμφωνα με μια εικόνα που κάνει το γύρο του Twitter, φαίνεται ότι ένα διαφορετικό πακέτο μπορεί να είναι στον ορίζοντα.

Ένα πακέτο Super Smash Bros. Ultimate με το OLED Switch αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο από τον συλλεκτικό λογαριασμό @DisTrackers (και αργότερα μοιράστηκε από τον @Wario64), το οποίο φαίνεται να περιέχει ένα μοντέλο Switch OLED (με το Joy-Con με το λογότυπο Smash), ένα ψηφιακό αντίγραφο του Ultimate και μια τρίμηνη συνδρομή στο Nintendo Switch Online.

Είναι πολύ λογικό για τη Nintendo να παρέχει αυτή την εναλλακτική προσφορά πακέτων εγκαίρως για τις αγορές των Χριστουγέννων και μπορεί να προσφέρει μια αρκετά ελκυστική προοπτική σε όσους εξακολουθούν να ψάχνουν να πάρουν ένα OLED Switch, καθώς η κονσόλα εισέρχεται σίγουρα στο τελευταίο μέρος του κύκλου ζωής της. Είναι επίσης ωραίο να βλέπουμε τα Smash Joy-Con να επιστρέφουν, ακόμα κι αν δεν επιστρέφει μαζί τους το σούπερ dock του Smash Ultimate…

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση