Ειδήσεις

Θα γίνει το Nintendo Direct τον Σεπτέμβριο του 2023; Μια παράδοση 7 ετών λέει ναι!

Θα γίνει το Nintendo Direct τον Σεπτέμβριο του 2023; Μια παράδοση 7 ετών λέει ναι!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι εικασίες σχετικά με το φετινό Nintendo Direct κυκλοφορούν και πάλι! Με τον Σεπτέμβριο να είναι σχεδόν προ των πυλών, οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο μήνας αυτός θα αποκαλύψει μερικά νέα μυστικά για τους επερχόμενους τίτλους της Nintendo. Ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν μας έρχεται ένα νέο Nintendo Direct, ένας insider της βιομηχανίας έχει κάποια ισχυρά στοιχεία που δείχνουν ότι ο Σεπτέμβριος είναι η πλέον πιθανή περίοδος για τέτοιες αποκαλύψεις.

Κάθε χρόνο οι οπαδοί της Nintendo περιμένουν με ανυπομονησία νέες ανακοινώσεις σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια και τις κονσόλες της Nintendo. Με πολλές προσδοκίες για μια νέα κονσόλα Switch και πολλούς τίτλους Mario, οι οπαδοί ανυπομονούν να δουν τι έχει σχεδιάσει η Nintendo για τη φετινή Direct παρουσίαση.

Εδώ και πολύ καιρό, οι οπαδοί της Nintendo ζητούσαν νέα για μια νέα κονσόλα Switch. Η προηγούμενη, που κυκλοφόρησε το 2017, παρουσιάζει πλέον σημάδια φθοράς. Το να συμβαδίζει με τα σύγχρονα παιχνίδια είναι προφανώς δύσκολο για την εξάχρονη κονσόλα. Οι παίκτες θέλουν κάτι νέο που να μπορεί να τρέξει νέα&εντυπωσιακά παιχνίδια πλέον. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν φήμες ότι ένα νέο Switch θα κυκλοφορήσει με τον επόμενο τίτλο Mario.

Ο Stealth, παίκτης βιντεοπαιχνιδιών και δημιουργός περιεχομένου, έχει μερικά ισχυρά επιχειρήματα σχετικά με το Nintendo Direct 2023. Ο Stealth πιστεύει ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι η στιγμή για τη μεγάλη έκπληξη και μάλιστα έχει παρατάξει και στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Για να τεκμηριώσει τη λογική του, ο Stealth συγκέντρωσε όλες τις ημερομηνίες για το Nintendo Direct από το 2016 έως το 2022. Βλέπουμε ότι κάθε ένα από αυτά τα γεγονότα συνέβη κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Ενώ οι ημερομηνίες είναι διαφορετικές κάθε χρόνο, ο μήνας παραμένει σταθερός όλα αυτά τα χρόνια. Σύμφωνα με τον Stealth, εκτός και αν υπάρξει κάποια τροποποίηση στις ημερομηνίες των εκδηλώσεων από τη Nintendo, η τάση δείχνει έντονα ότι η προσωρινή ώρα για το φετινό Nintendo Direct είναι ο Σεπτέμβριος.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση