Ειδήσεις

Τα παιχνίδια Bravely της Square Enix για το Nintendo 3DS θα βγουν εκτός σύνδεσης τον Ιούνιο

Τα παιχνίδια Bravely της Square Enix για το Nintendo 3DS θα βγουν εκτός σύνδεσης τον Ιούνιο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Square Enix ανακοίνωσε την ημερομηνία διακοπής της σειράς Bravely. Στις 30 Ιουνίου, οι διακομιστές για τους τίτλους του Nintendo 3DS Bravely Default και Bravely Second: End Layer θα τεθούν εκτός λειτουργίας.

Και τα δύο παιχνίδια χρησιμοποιούν τη λειτουργία StreetPass του 3DS, η οποία επιτρέπει στον παίκτη να προσκαλέσει τους διαδικτυακούς του φίλους να ζήσουν σε μια κεντρική πόλη του παιχνιδιού και να στήσουν τα δικά τους σπίτια και καταστήματα.

Το 2023, το Bravely Default I έγινε 10 ετών και το Bravely Second 7 ή 8 ετών, ανάλογα με την περιοχή. Αυτό το κλείσιμο είναι ένα ακόμη πλήγμα για τη σειρά, της οποίας το mobile spinoff Bravely Default: Brilliant Lights βγήκε εκτός λειτουργίας τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με τους διακομιστές να κλείνουν τον Ιούνιο, και τα δύο παιχνίδια θα εξακολουθούν να είναι playable μέχρι το αντίστοιχο τέλος τους και η λειτουργία StreetPass θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

Το 3DS (και το Nintendo Wii U) είχαν κλείσει τα αντίστοιχα Nintendo eShop καταστήματα τον Μάρτιο, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες του Bravely δεν μπορούν πλέον να αγοράζουν αντικείμενα εντός του παιχνιδιού μέσω μικροσυναλλαγών.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση