Ειδήσεις

Τα κλασικά SoulCalibur παιχνίδια φημολογείται ότι θα γίνουν Remastered

Τα κλασικά SoulCalibur παιχνίδια φημολογείται ότι θα γίνουν Remastered
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι επανεκτελέσεις είναι της μόδας στις μέρες μας, οπότε οι τέτοιου είδους φήμες οργιάζουν. Η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί υποδηλώνει ότι η Bandai Namco θα μπορούσε να εργάζεται πάνω σε μια remastered συλλογή Soul Calibur.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τον δημοσιογράφο Nick “Shpeshal_Nick” Baker στο τελευταίο podcast του Xbox Era. Ο Baker σημειώνει πως η πηγή του δεν έχει ξεκαθαρίσει πραγματικά αν πρόκειται για ένα remaster του πρώτου παιχνιδιού της μακρόχρονης σειράς fighting ή για μια ολόκληρη συλλογή από όλα τα entry:

“Όλοι αγαπάμε τα remasters σωστά, όλοι αγαπούν ένα καλό remaster… οπότε αυτό είναι που άκουσα ότι η Namco μπορεί να εξετάζει… [ασαφές] αν θα πάρουμε μόνο το αρχικό SoulCalibur remastered ή αν θα κάνουν μια remastered συλλογή παιχνιδιών…”.

Αν επρόκειτο για μια συλλογή, θα περιελάμβανε πιθανώς το SoulCalibur II – που κυκλοφόρησε αρχικά για το GameCube και πολλές άλλες πλατφόρμες το 2003 (και με τον αποκλειστικό fighter Link του GameCube από το Zelda). Αν και κατά τη συζήτηση αυτής της φήμης αναφέρθηκε μόνο ως κυκλοφορία του Xbox, η Bandai Namco τείνει να μεταφέρει τα fighting games της σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες στις μέρες μας.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η φήμη ακολουθεί την ανανέωση του εμπορικού σήματος της Bandai Namco για το SoulCalibur τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αφού το δεύτερο παιχνίδι διαγράφηκε από το Microsoft Store τον Μάιο του 2022. Ενώ οι ανανεώσεις των εμπορικών σημάτων δεν αποκαλύπτουν συχνά πολλά, μια χούφτα remasters της Bandai Namco έχουν αποκαλυφθεί με αυτόν τον τρόπο το τελευταίο διάστημα.

Αυτό περιλαμβάνει τα remasters των Klonoa και Pac-Man, και πιο πρόσφατα το αποκλειστικό για το GameCube Baten Kaitos, του οποίου το εμπορικό σήμα ανανεώθηκε τον Μάιο του 2021 και τώρα θα γίνει remaster .

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση