Ειδήσεις

Τα γραφικά του No Man’s Sky έχουν βελτιωθεί στο Switch

Τα γραφικά του No Man’s Sky έχουν βελτιωθεί στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Κάτι που μπορεί να πέρασε απαρατήρητο με τα νέα του No Man’s Sky αυτής της εβδομάδας είναι ότι τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν βελτιωθεί στο Switch.

Η Hello Games μόλις εξέδωσε την νέα ενημέρωση “Echoes” και είναι αρκετά σημαντική. Εκτός όμως από τις πραγματικές προσθήκες περιεχομένου, αυτό που ήταν κρυμμένο στην επίσημη ιστοσελίδα και στις σημειώσεις για το patch είναι ότι η έκδοση Switch έχει βελτιωθεί.

Ο τίτλος χρησιμοποιεί πλέον μια “εξαιρετικά προσαρμοσμένη έκδοση του AMD FidelityFX Super Resolution 2 (FSR 2), προσαρμοσμένη ειδικά για το No Man’s Sky στο Switch” που “παρέχει υψηλότερη ποιότητα εικόνας για τους παίκτες του Switch“. Η Hello Games αναφέρει: “Αυτή η τεχνολογία αναβάθμισης συνδυάστηκε με δυναμική κλιμάκωση της ανάλυσης για να προσφέρει όχι μόνο μια ώθηση στην οπτική ποιότητα, αλλά και βελτιωμένες και ομαλότερες ταχύτητες framerates“.

Δεν είναι μόνο αυτό για τους παίκτες του Switch. Η Hello Games εφάρμοσε επίσης έναν “σημαντικό αριθμό βελτιστοποιήσεων χρήσης μνήμης” και “σημαντική βελτιστοποίηση για την απόδοση του ουρανού” στην πλατφόρμα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση