Ειδήσεις

Τα αποτελέσματα έρευνας για το Switch αναδεικνύουν NSO, Joy-Con Drift και προτίμηση σε physical games

Τα αποτελέσματα έρευνας για το Switch αναδεικνύουν NSO, Joy-Con Drift και προτίμηση σε physical games
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Τα αποτελέσματα έρευνας για το Switch αναδεικνύουν NSO, Joy-Con Drift και προτίμηση σε physical games

Στις αρχές Φεβρουαρίου διενεργήθηκε μια ετήσια έρευνα από το Switch Weekly και η οποία ρωτά χιλιάδες άτομα για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Τα αποτελέσματα έχουν πλέον δημοσιευτεί και αξίζει να διαβαστούν, καθώς υπήρξαν μερικά ενδιαφέροντα -αν και αναμενόμενα- αποτελέσματα.

Το 88,9% των ερωτηθέντων επιβεβαίωσαν ότι έχουν την τυπική συνδρομή NSO, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς αποτελεί προαπαιτούμενο ακόμα και για διαδικτυακό παιχνίδι (και αποθήκευση στο cloud). Πάνω από το ένα τρίτο των ανθρώπων έχουν το family pack, με το 55% αυτών να το κάνουν με μια ομάδα που περιλαμβάνει φίλους και «άλλους».

Η διείσδυση του NSO Expansion Pack ωστόσο, παραμένει μέτρια. Η έρευνα έδειξε ότι μόνο το 32,1% των ερωτηθέντων που ήταν εγγεγραμμένοι σε NSO αναβάθμισαν στην πιο πρόσφατη υπηρεσία. Ακόμη και μετά την προσθήκη του περιεχομένου για το MK8, μόνο το ένα τρίτο περίπου των ερωτηθέντων λέει ότι θα ‘σκεφτόταν ξανά’. Τα κοινά παράπονα από εκείνους που επέλεξαν να μην κάνουν αναβάθμιση ήταν τα αναμενόμενα – φαίνεται ότι πολλοί ιδιοκτήτες Switch πιστεύουν ότι είναι πολύ ακριβό και δεν προσφέρει αρκετή αξία.

Εν τω μεταξύ, στο παλιό θέμα του Joy-Con drift, ένα τεράστιο 68%+ των ερωτηθέντων είπε ότι είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ένας αριθμός που συνεχίζει να αυξάνεται καθώς τα συστήματα και τα joy con ομοίως αυξάνονται. Περίπου το ένα τέταρτο δήλωσε ότι είχε προχωρήσει σε αντικαταστάση «περισσότερες από μία φορές», ενώ το Pro Controller και οι εναλλακτικές Joy-Con third party λύσεις είναι δημοφιλείς.

Η έρευνα δίνει επίσης μια ενδιαφέρουσα υπενθύμιση ότι η βάση των κατόχων Switch εξακολουθεί να δίνει σημαντική έμφαση στα φυσικά αντίγραφα (cartridges) των παιχνιδιών, καθώς το 47% εξακολουθεί να προτιμά τα cartridges, παρά το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός τίτλων είναι διαθέσιμος μόνο μέσω του eshop.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση