Ειδήσεις

Peer Schneider (IGN): “Το Zelda: Breath of Wild 2 έρχεται σίγουρα την επόμενη χρονιά”

Peer Schneider (IGN): “Το Zelda: Breath of Wild 2 έρχεται σίγουρα την επόμενη χρονιά”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Όλοι θα σκοτώναμε για να ακούσουμε νέες πληροφορίες σχετικά με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 . Το πρόγραμμα της Nintendo έχει το εν λόγω παιχνίδι για κυκλοφορία το 2022, αλλά η εταιρεία δεν έχει μιλήσει ούτε έχει δείξει το παραμικρό για το παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να καταλήξει να είναι παιχνίδι του 2023. Ωστόσο, το boss του IGN ήταν παρών κατά τη διάρκεια των The Game Awards και μίλησε με μια σειρά από επαφές που τον ενημέρωσαν ότι το παιχνίδι είναι ακόμα σε καλό δρόμο για κυκλοφορία το επόμενο έτος και φαίνεται να είναι έτοιμο για κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2022.

«Το boss του IGN, Peer Schneider, είπε ότι παρακολούθησε το The Game Awards 2021 και μπόρεσε να συναντήσει «μερικούς ανθρώπους στη βιομηχανία», οι οποίοι προφανώς τον διαβεβαίωσαν ότι, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στα βραβεία, το Breath of the Wild 2 εξακολουθεί να σε καλό δρόμο για κυκλοφορία το 2022.”

«Ακούγεται ότι η Nintendo θα έχει μια πολύ καλή χρονιά το επόμενο έτος. Έτσι, δεν θα έπαιρνα την απουσία του τίτλου[στα The Game Awards] ως σημάδι ότι το Breath of the Wild ίσως καθυστερήσει ή ότι δεν έχουν άλλα πράγματα, επειδή ακούγεται ότι… οι άνθρωποι στη Nintendo είναι πολύ ενθουσιασμένοι για το 2022.”

«Αργότερα στο podcast, ο Schneider φαίνεται να αφήνει ένα πιο συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας από το 2022, προτείνοντας ότι θα παίξουμε το Breath of the Wild 2 τον Νοέμβριο του επόμενου έτους».

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση