Ειδήσεις

Οι πωλήσεις του Sonic Frontiers “ξεπέρασαν κατά πολύ” τις προσδοκίες της Sega

Οι πωλήσεις του Sonic Frontiers “ξεπέρασαν κατά πολύ” τις προσδοκίες της Sega
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Sega οδήγησε το Sonic σε μια τολμηρή νέα κατεύθυνση πέρυσι με την κυκλοφορία της open world περιπέτειας Sonic Frontiers.

Η μητρική εταιρεία Sega μίλησε τώρα για την υποδοχή του παιχνιδιού και την επιτυχία των πωλήσεων σε μια συνεδρίαση με τους επενδυτές – αποκαλύπτοντας ότι η τελευταία προσθήκη “ξεπέρασε κατά πολύ” την αρχική εκτίμηση των πωλήσεων. Το Frontiers αναμένεται να συνεχίσει να πουλάει και μακροπρόθεσμα με τη βοήθεια εκπτώσεων και ενημερώσεων με τη μορφή DLC.

Αν και είχε ανάμικτη υποδοχή από τους κριτικούς και υποτίθεται ότι δεν πέτυχε την επιθυμητή βαθμολογία στο Metacritic, η εταιρεία ήταν χαρούμενη που είχε έναν τίτλο που ήταν “ευρέως αποδεκτός” από τους οπαδούς. Πιστεύει ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να προχωρήσει περαιτέρω την open world φιλοσοφία. Η Sonic Team αισθάνεται το ίδιο.

Πιστεύουμε ότι βρήκαμε έναν τίτλο που είναι ευρέως αποδεκτός από πολύ κόσμο σε όλο τον κόσμο… και ο αριθμός των μονάδων που πουλήθηκαν ξεπέρασε κατά πολύ την αρχική μας εκτίμηση

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση αποτελεσμάτων της Sega, το Sonic Frontiers έχει πουλήσει σχεδόν 3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από την ημερομηνία κυκλοφορίας του τον περασμένο Νοέμβριο. Η Sega έσπευσε να ανακοινώσει έναν οδικό χάρτη λίγο μετά την κυκλοφορία – επιβεβαιώνοντας ότι ο τίτλος θα λάβει πολλαπλές δωρεάν ενημερώσεις DLC κατά τη διάρκεια του 2023, συμπεριλαμβανομένων νέων playable χαρακτήρων και περιεχομένου ιστορίας.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση