Ειδήσεις

Οι μετοχές της Nintendo έπιασαν πάτο μετά τις αναφορές για την καθυστέρηση του Switch 2

Οι μετοχές της Nintendo έπιασαν πάτο μετά τις αναφορές για την καθυστέρηση του Switch 2
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι μετοχές της Nintendo υποχώρησαν από το υψηλό ρεκόρ της περασμένης εβδομάδας, μετά τις αναφορές ότι η εταιρεία καθυστέρησε εσωτερικά το αναμενόμενο παράθυρο κυκλοφορίας του Switch 2 για το 2025.

Το Eurogamer ανέφερε την περασμένη Παρασκευή ότι η Nintendo επιδιώκει τώρα να κυκλοφορήσει το Switch 2 στις αρχές του 2025, μια αλλαγή από τα προηγούμενα, μη ανακοινωμένα σχέδια που είχαν τη νέα κονσόλα για αργότερα φέτος. Πηγές με γνώση της καθυστέρησης μας είπαν ότι σχεδιάστηκε για να εξασφαλιστεί η ισχυρότερη δυνατή σειρά παιχνιδιών για το λανσάρισμα.

Το Bloomberg επιβεβαίωσε αργότερα την είδηση μέσω δικών του πηγών και σήμερα σημείωσε ότι οι μετοχές της Nintendo έχουν πλέον υποχωρήσει κατά 5,8% λόγω της δημοσιοποίησης της καθυστέρησης του Switch 2.

Ωστόσο, η τιμή της μετοχής της Nintendo εξακολουθεί να παραμένει κοντά στο υψηλό ρεκόρ της περασμένης εβδομάδας, στα 8874 γιεν ανά μετοχή (46,88 λίρες), μετά από σταθερή άνοδο της τιμής της μετοχής από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, καθώς η προσδοκία για την ανακοίνωση του Switch 2 μεγάλωνε.

Οι προσδοκίες την περασμένη εβδομάδα έφτασαν στο ζενίθ εν μέσω φημών για επικείμενη αποκάλυψη του Switch 2 τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, αυτό συνέβη περίπου την ίδια στιγμή που η εσωτερική καθυστέρηση του Switch 2 κοινοποιήθηκε στη συνέχεια στους συνεργάτες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση