Ειδήσεις

Ο Suda51 λέει ότι η Grasshopper Manufacture δουλεύει σκληρά πάνω στον “νέο τίτλο” της

Ο Suda51 λέει ότι η Grasshopper Manufacture δουλεύει σκληρά πάνω στον “νέο τίτλο” της
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Νωρίτερα φέτος, ο Goichi “Suda51” Suda και η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Grasshopper Manufacture αποκάλυψαν ότι το Shadows of the Damned Remaster βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο Suda51 tease-αρε επίσης λίγο καιρό μετά από αυτό πώς θα μπορούσε “πιθανώς” να παίξει και σε φορητές συσκευές.

Τώρα, μιλώντας στο 4Gamer.net σχετικά με τα σχέδια της Grasshopper για το 2024, ο Suda έδωσε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με αυτό το project – σημειώνοντας πως ο ίδιος τίτλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τροχιά κυκλοφορίας για το 2024. Χρησιμοποίησε επίσης την ευκαιρία για να μας hype-άρει για άλλη μια φορά τον “νέο τίτλο” του :

“Goichi “Suda51” Suda: “Το 2024 θα είναι μια ζωντανή χρονιά για τη Grasshopper. Θα κυκλοφορήσει ένα remaster του Shadows of the Damned. Και δουλεύουμε σκληρά πάνω σε έναν νέο τίτλο!

Ο συνάδελφος του Suda και συνεργάτης του Ren Yamazaki (γνωστός για το No More Heroes III) έχει επίσης tease-άρει πως η Grasshopper θα έχει “κάτι” να ανακοινώσει το 2024:

Ren Yamazaki: “Το 2024, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να δημιουργούμε διασκεδαστικά παιχνίδια. Νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι το 2024″.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση