Ειδήσεις

Ο Shaq χάρισε 1000 PS5 και Switch σε μη προνομιούχα παιδιά τα Χριστούγεννα: «Οι γονείς μου δεν είχαν πολλά. Αλλά μου έμαθαν την αξία του να δίνεις»

Ο Shaq χάρισε 1000 PS5 και Switch σε μη προνομιούχα παιδιά τα Χριστούγεννα: «Οι γονείς μου δεν είχαν πολλά. Αλλά μου έμαθαν την αξία του να δίνεις»
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το να είσαι στο ΝΒΑ και να είσαι πετυχημένος στο ΝΒΑ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς Shaquille O’Neal σίγουρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Ο Shaq γνώρισε μεγάλη επιτυχία, είτε από την άποψη επιτυχιών μέσα στο παρκέ είτε από την απόκτηση πολλών χρημάτων.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, η οποία διήρκεσε για 19 χρόνια, κέρδισε σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα είναι όταν κέρδισε πραγματικά τον πλούτο του. Μετέτρεψε τα κέρδη σε πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια επενδύοντας έξυπνα σε επιχειρήσεις . Επιπλέον, έχει χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα (και) για καλό σκοπό.

Όλοι θέλουμε στην περίοδο των εορτών να κάνουμε δώρα, ωστόσο δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να το κάνουν. Ο Shaq σίγουρα το καταλαβαίνει αυτό καθώς εξέπληξε μη προνομιούχα παιδιά με εκπληκτικά δώρα για τα Χριστούγεννα. Αγόρασε 1000 PS5 και Nintendo Switch και τα μοίρασε σε ένα δημοτικό σχολείο.

Ήταν πραγματικά μια σπουδαία χειρονομία από τον θρύλο του ΝΒΑ. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο χαρούμενα έκανε αυτά τα παιδιά του δημοτικού αυτή η πράξη του Shaq. Υπάρχουν μόνο λίγοι εκλεκτοί που χρησιμοποιούν τον πλούτο τους για να βοηθήσουν άλλους και ο Shaquille O’Neal είναι χωρίς αμφιβολία ανάμεσά τους.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση