Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος της Nintendo λέει ότι το Switch βρίσκεται ακόμα στη μέση του κύκλου ζωής του

Ο Πρόεδρος της Nintendo λέει ότι το Switch βρίσκεται ακόμα στη μέση του κύκλου ζωής του
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Nintendo Switch είναι o απόλυτος νικητής των πωλήσεων από το ντεμπούτο του το 2017. Η πέμπτη χρονιά του στην αγορά θα κλείσει τον επόμενο μήνα, αλλά ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι από εμάς, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τους αριθμούς πωλήσεων που έχει επιτύχει. Με μια ισχυρή σειρά τίτλων και μια ποικιλία μοντέλων για να διαλέξετε, το μόνο πράγμα που επιβραδύνει τις πωλήσεις του Switch είναι η έλλειψη ημιαγωγών. Η Nintendo εξακολουθεί να τα πουλάει πιο γρήγορα από όσο μπορεί να τα παράγει. Μάλιστα ο Shuntaro Furukawa δήλωσε πως “το Switch βρίσκεται ακόμα στα μισά του κύκλου ζωής του“.

Μιλώντας με επενδυτές ο pρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa είπε τα εξής:

«Το Switch βρίσκεται ακριβώς στη μέση του κύκλου ζωής του και η δυναμική που έρχεται φέτος είναι καλή. Το Switch είναι έτοιμο να σπάσει το μοτίβο των προηγούμενων κονσολών μας, που είδε τη δυναμική τους να μειώνεται από τον έκτο χρόνο τους στην αγορά και να αναπτυχθεί περαιτέρω.”

Οι περισσότερες κονσόλες της Nintendo δεν έχουν καν ένα δυνατό πέμπτο έτος, αλλά ο Furukawa είναι βέβαιος ότι η δυναμική του Switch θα παραμείνει σταθερή το έκτο έτος. Η Nintendo αναμένει ότι το Switch θα πουλήσει 23 εκατομμύρια το τρέχον οικονομικό έτος (που λήγει στις 31 Μαρτίου) και ο αριθμός αυτός θα ήταν υψηλότερος εάν δεν υπήρχε η έλλειψη. Εάν το Switch είναι πραγματικά μόνο στη μέση του κύκλου ζωής του, η Nintendo θα μπορούσε να το υποστηρίξει για σχεδόν μια δεκαετία.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση