Ειδήσεις

Ο παραγωγός του Monster Hunter μοιράζεται μήνυμα πριν από την 20η επέτειοτης σειράς

Ο παραγωγός του Monster Hunter μοιράζεται μήνυμα πριν από την 20η επέτειοτης σειράς
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Capcom προετοιμάζεται εδώ και καιρό για την 20η επέτειο του Monster Hunter και το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα βίντεο από τον παραγωγό της σειράς Ryozo Tsujimoto δίνει κάποιες ενδείξεις για το τι μας περιμένει το 2024.

Για να είμαστε σαφείς, το μήνυμα δεν είναι γεμάτο με πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της επετείου, αν και ο Tsujimoto επιβεβαιώνει ότι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τα αγαπημένα τέρατα των θαυμαστών θα αποκαλυφθούν με αφορμή την επέτειο αυτόν τον Μάρτιο. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε να δούμε ένα νέο artwork με τα τρία πιο δημοφιλή τέρατα.

Όσο για το τι άλλο ετοιμάζεται για το γεγονός (γιατί υποθέτουμε ότι θα υπάρξουν και άλλα), η Capcom εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της. Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σημειώνει ότι η επίσημη ιστοσελίδα για την 20η επέτειο έχει ενημερωθεί με κάποια νέα γεγονότα, αν και η ανακοίνωση μιας νέας φιγούρας του Alatreon και προϊόντων PC που συνδέονται με την MSI δύσκολα ταιριάζει για τον εορτασμό δύο δεκαετιών στη βιομηχανία. Θα πρέπει απλά να περιμένουμε να δούμε τι (αν υπάρχει κάτι) έχει κρύψει η Capcom στο μανίκι της για τον Μάρτιο.

Αναμενόμενα, το μήνυμα του Tsujimoto αγγίζει επίσης το πρόσφατα ανακοινωμένο Monster Hunter Wilds που αποκαλύφθηκε στην TGA 2023, δηλώνοντας ότι μια νέα ενημέρωση για τον τίτλο έρχεται αυτό το καλοκαίρι – αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η κυκλοφορία του για τη Nintendo.

Επίσης, γίνεται αναφορά στους αριθμούς πωλήσεων τόσο για το Monster Hunter Rise όσο και για το Monster Hunter: World, τα οποία βρίσκονται τώρα στα 13 εκατομμύρια και 23 εκατομμύρια μονάδες που έχουν πωληθεί αντίστοιχα. Αυτό είναι το ίδιο ορόσημο για το Rise που μοιράστηκε η Capcom πέρυσι, αν και οι αριθμοί ήταν βέβαιο ότι θα επιβραδυνόταν κάποια στιγμή και τα 13 εκατομμύρια δεν είναι ακόμα τίποτα το αξιοσημείωτο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση