Ειδήσεις

Ο Gary Bowser, ένας άνθρωπος που υπέφερε από την οργή της Nintendo, μιλάει επιτέλους για τη ζωή μετά τη φυλακή

Ο Gary Bowser, ένας άνθρωπος που υπέφερε από την οργή της Nintendo, μιλάει επιτέλους για τη ζωή μετά τη φυλακή
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Πέρυσι, καλύψαμε την είδηση ότι ο Καναδός προγραμματιστής Gary Bowser, και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του όνομα, βρέθηκε σε βαθιά νερά με τη Nintendo. Αυτά τα βαθιά νερά σήμαιναν ότι ο προγραμματιστής με το εύστοχο όνομα θα εξέτιε ποινή φυλάκισης 40 μηνών και θα έπρεπε να καταβάλει στη Nintendo το 25-30% του μελλοντικού μισθού του για όσο ζούσε.Για όσους ίσως έχασαν την αρχική ιστορία όταν έγινε γνωστή, εδώ είναι μια σύνοψη:

Ο Gary Bowser είναι, ή ακριβέστερα ήταν, μέλος μιας ομάδας hacking που στόχευε συσκευές της Nintendo και επέτρεπε στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια στο Nintendo Switch και το 3DS.Η Nintendo κατηγόρησε τον Gary Bowser, 53 ετών τότε, για συνωμοσία με σκοπό την καταστρατήγηση τεχνολογικών μέτρων και την εμπορία συσκευών καταστρατήγησης, για την οποία κρίθηκε ένοχος.Εκτός από την ποινή φυλάκισης, ο Gary Bowser κατέληξε και σε πρόστιμο 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων η καταβολή 10 εκατομμυρίων δολαρίων στη Nintendo ήταν και είναι, θεωρείται προτεραιότητα. Και ενώ το ποσό αυτό ήταν αδύνατο να το πληρώσει, η λύση ήταν η Nintendo να κατάσχει το 25-30% των μελλοντικών του μισθών για το υπόλοιπο της ζωής του.Τώρα, χάρη σε μια συνέντευξη μεταξύ του Gary Bowser και της Guardian, έχουμε επιτέλους κάποια εικόνα για το πώς αυτή η απόφαση επηρέασε τη ζωή του .

“Ο Bowser κατάφερε τώρα να εξασφαλίσει στέγη και πιστεύει ότι μετά το ενοίκιο, του περισσεύουν μερικές εκατοντάδες δολάρια για φαγητό και άλλα απαραίτητα. Υποθέτει ότι θα απευθυνθεί σε υπηρεσίες υποστήριξης τροφίμων”.

Gary Bowser

Από τη συνέντευξη προκύπτει επίσης ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ο Gary Bowser αναγκάστηκε να μείνει χωρίς ψυγείο ή σόμπα λόγω καθυστερημένων πληρωμών των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Θα πληρώσω ό,τι μπορώ, το οποίο δεν θα είναι πολλά χρήματα, αυτό είναι σίγουρο.

Gary Bowser

Ο λόγος για την πρόωρη αποφυλάκιση οφειλόταν σε χρόνιους πόνους που προέρχονται από ελεφαντίτιδα:

Για ένα διάστημα, δεν μπορούσα να βάλω ούτε παπούτσι στο αριστερό μου πόδι, οπότε κυκλοφορούσα ξυπόλητος.

Την ημέρα που με συνέλαβαν, κοιμόμουν στο κρεβάτι μου, ήταν τέσσερις το πρωί, είχα πιει όλη τη νύχτα… Ξυπνάω και βλέπω τρεις ανθρώπους να περικυκλώνουν το κρεβάτι μου με τουφέκια να σημαδεύουν το κεφάλι μου.

Η ποινή ήταν σαν ένα μήνυμα προς τους άλλους ανθρώπους.

Gary Bowser

Εκείνη την εποχή, ο δικηγόρος της Nintendo, Ajay Singh, δήλωσε:

Εδώ πρέπει να παίξουμε έναν ρόλο όσον αφορά το μήνυμα. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να πείσουμε τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει δόξα στην πειρατεία; Η αγορά βιντεοπαιχνιδιών είναι αυτή που συντηρεί τη Nintendo και το οικοσύστημα της Nintendo, και είναι τα παιχνίδια που κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν… Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε την κλοπή παιχνιδιών στα συστήματα της Nintendo.

Ajay Singh

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για όλα αυτά; Ο Gary Bowser το άξιζε ή η Nintendo έχει άδικο; Πείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση