Ειδήσεις

Eiji Aonuma : Το Tears Of The Kingdom θα αλλάξει τον κόσμο του παιχνιδιού

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο θρυλικός παραγωγός του Zelda, Eiji Aonuma, έκλεισε τα 60 του χρόνια την περασμένη εβδομάδα και στο πλαίσιο των εορτασμών των γενεθλίων του παρευρέθηκε στα Famitsu Game Awards. Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κέρδισε μάλιστα το βραβείο του “πλέον αναμενόμενου” παιχνιδιού και ενώ ο Aonuma ήταν πάνω στη σκηνή για να το παραλάβει, χρησιμοποίησε αυτή τη στιγμή ως ευκαιρία για να μας “tease-άρει” !

Σύμφωνα με την ανάλογη μετάφραση, μπορείτε να περιμένετε νέο gameplay που σας επιτρέπει να αλλάξετε τον κόσμο. Ακολουθεί ένα μέρος της ομιλίας του για την αποδοχή του:

Στο sequel, Tears of the Kingdom, επιπλέον, η ελεύθερη φαντασία των παικτών θα γεμίσει με νέο gameplay που θα επιφέρει αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού…

Σε επόμενο σχόλιο, ο Aonuma ανέφερε πως ελπίζει ότι όλοι θα νιώσουν “ευχάριστη έκπληξη” από αυτό και θα απολαύσουν την εξερεύνηση της Hyrule σε μια “άγνωστη” κατάσταση.

Με βάση κάποια από τα προηγούμενα trailers, φαίνεται ότι ο Link ίσως θα έχει πρόσβαση σε κάποιου είδους ικανότητες κατασκευής και crafting. Χμμμμ…

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση