Ειδήσεις 4

Ο αριθμός τεχνικής υποστήριξης για το Super Nintendo λειτουργεί ακόμα!

Ο αριθμός τεχνικής υποστήριξης για το Super Nintendo λειτουργεί ακόμα!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Για να είμαστε σαφείς, δεν μιλάμε για το mini SNES που κυκλοφόρησε πέρισυ – μιλάμε για το πρωτότυπο Super Nintendo που παίζατε Donkey Kong Country, F-Zero και Street Fighter II.

Η ιστορία ξεκινά με τον Nathan Tolbert που δημιούργησε ένα τουρνουά Street Fighter II με μερικούς φίλους πριν το αρχαίο Super Nintendo αποφασίσει να σταματήσει να λειτουργεί. Έτσι είπε έως και για πλάκα να καλέσει τον αριθμό στο πλάι της κονσόλας για να δει αν κάποιος θα απαντούσε στην υποστήριξη.

Όπως αποδείχθηκε, κάποιος όχι μόνο απάντησε αλλά έκανε και αρκετά καλά τη δουλειά του καθώς επί  περίπου δέκα λεπτά, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το προβλήμα!

 

Δυστυχώς, η καλή κυρία από τη Nintendo δεν μπόρεσε να βοηθήσει – όμως, γνωρίζοντας ότι το Super Nintendo έχει σταματήσει εδώ και δεκαετίες και παρόλα αυτά η Nintendo το υποστηρίζει δίνει μια τελείως νέα έννοια στην “Υποστήριξη Προϊόντος” !

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία tweets, η καλή κυρία από τη Nintendo βοήθησε άλλο άτομο με πρόβλημα με το πρωτότυπο NES.

4 Comments

 • Ωραία, ευκαιρία να τούς ρωτήσω πως νιώθουν τώρα που ακύρωσαν την συμφωνία με τη ΣΟΝΥ για το CD-ROM και της δώσαν ευκαιρία να χωθεί στην αγορά με το Πλειστέισιον.😛

  • Constantinos Lapiotis
   03 Απρ 2018 8:17 μμ

   Για τεχνική υποστήριξη λέει στο άρθρο. Όχι διάλογο και αυτοκριτική.

  • Christos Kotorenis
   03 Απρ 2018 8:21 μμ

   α)Χιούμορ κάνω, έλεος. β)τι αυτοκριτική; Δεν είμαι μέτοχος της Νιντεντο. γ)Καλά λοιπόν, θα τούς ρωτήσω αν το βυσμα του νες μπαινει στο σνες. δ)Κακώς πούλησες νιντεντο την rare να το ξέρεις.

Αφήστε μια απάντηση