Ειδήσεις

[Ντροπή] Διακόπηκε 2 φορές τουρνουά λόγω … αποσύνδεσεων!

[Ντροπή] Διακόπηκε 2 φορές τουρνουά λόγω … αποσύνδεσεων!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ένα βίντεο με τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Nintendo να καταρρέουν και μάλιστα 2 φορές κατά τη διάρκεια ενός επίσημου τουρνουά Smash Bros έχει ενοχλήσει τους οπαδούς της σειράς -και όχι μόνο- για την τρέχουσα κατάσταση της υπηρεσίας. Το πρώτο σετ για το τουρνουά NintendoVS Fall Open διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες , με τους παίχτες να διαγωνίζονται σκληρά. Παρόλο που ένα τουρνουά Smash είναι συνήθως λόγος εορτασμού, ορισμένοι οπαδοί έχουν απομακρυνθεί από αυτό με κάποιες ανησυχίες.

Ένα βίντεο μάλιστα ανέβηκε στο subreddit της Nintendo κερδίζει αυτή τη στιγμή την προσοχή και τα σχόλια από τους ενδιαφερόμενους οπαδούς της Nintendo , οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν προβλήματα με την υπηρεσία. Το βίντεο δείχνει έναν αγώνα στο Smash Ultimate μεταξύ των ToonFink και Aarow. Στα μισά του βίντεο, η οθόνη παγώνει εντελώς και το λογότυπο Smash Bros φαίνεται να αναβοσβήνει στην κάτω δεξιά γωνία. Αυτό είναι ένα οικείο θέαμα για πολλούς παίκτες του Smash και δείχνει ότι ο αγώνας έχει παγώσει. Στη συνέχεια, ο αγώνας σταματά εντελώς, λέγοντας: “Η αρένα έκλεισε“.

Και οι δύο παίχτες φαίνονται βέβαια να είναι εντάξει και με τη διακοπή, ωστόσο αυτή δεν είναι μια αντίδραση που συμμερίζονται οι θαυμαστές της Nintendo στα σχόλια, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση των διαδικτυακών υπηρεσιών του Switch και συγκεκριμένα για το Smash Bros. Σύμφωνα με τα σχόλια, οι διακομιστές στην πραγματικότητα χάλασαν ξανά κατά τη διάρκεια του livestream, οπότε δεν είναι μόνο ένα μεμονωμένο περιστατικό. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο του Reddit είναι γεμάτα από απαντήσεις όπως “φανταστείτε ότι αν αυτό συνέβη δύο φορές στο επίσημο livestream,τι γίνεται το υπόλοιπο διάστημα” και “Γιατί αυξάνουν την τιμή“. Εσείς συμμερίζεστε αυτές τις απόψεις;

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση