- 19,99 € για έναν κόσμο που χτίζουμε εμείς: Το Isles of Sea & Sky έρχεται στο Switch - 26 Οκτωβρίου 2026
- Τέλος στην απομόνωση των GBA Pokémon: Έρχεται το RetroSync Wireless - 25 Οκτωβρίου 2026
- Λίγες μέρες τρόμου απομένουν για το Asylum στο Switch – Η επίσημη επιβεβαίωση - 25 Οκτωβρίου 2026
Η νέα κονσόλα Nintendo Switch 2 θα διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης μεταφόρτωσης των στιγμιοτύπων οθόνης και βίντεο των παικτών στην επίσημη εφαρμογή Nintendo Switch. Μέσω αυτής της λειτουργίας, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν μέχρι **100** αρχεία για διάστημα έως και **30** ημερών, μετά το οποίο τα παλαιότερα αρχεία θα διαγράφονται αυτόματα, προκειμένου να δημιουργείται χώρος για νέα δεδομένα.
Η λειτουργία αυτή προσομοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τη μέθοδο αποθήκευσης της εφαρμογής PlayStation, που επίσης υποστηρίζει την αυτόματη μεταφόρτωση στιγμιότυπων και βίντεο από το PlayStation 5. Σε περίπτωση που καθυστερεί η εμφάνιση των αρχείων στην εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση του εκάστοτε αρχείου μέσω των ρυθμίσεων της κονσόλας, ακολουθώντας τη διαδρομή Άλμπουμ > Ρυθμίσεις Μεταφόρτωσης > Κατάσταση Μεταφόρτωσης.
Η συγκεκριμένη προσθήκη αποτελεί επιθυμία πολλών χρηστών της κονσόλας, καθώς προηγουμένως η διαδικασία αποθήκευσης ήταν πιο περίπλοκη και απαιτούσε τη σάρωση ενός κωδικού QR από την κονσόλα για να συνδεθεί με κάποιο κινητό ή tablet. Επιπρόσθετα, παλαιότερα υπήρχε και η δυνατότητα μεταφόρτωσης εικόνων και βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το X / Twitter, κάτι που αρκετοί παίκτες αξιοποιούσαν για τη διατήρηση των υλικών τους.

